返回列表 回復 發帖
比較想看 復仇者 VS X戰警
BeiDouChef 發表於 2016-1-12 12:49 PM
A. vs X.是一個重要分支
但是在目前把X-man系列出售版權的狀況下恐怕困難重重
且歷史史觀部分完全沒有重疊到,會比DC還難處理。
D醫生最近推薦什麼劇
條骨都無佐lu
A. vs X.是一個重要分支
但是在目前把X-man系列出售版權的狀況下恐怕困難重重
且歷史史觀部分完全沒有重疊到,會比DC還難處理。
danui 發表於 2016-1-13 02:28 PM
我覺得漫畫比較可能 電影要很難因為故事不一致
明年又有 Black Panther的獨立電影了
AVENGERS 要等到2018
大廚午安
http://photon.101medialablimit.netdna-cdn.com/cn.hypebeast.com/files/2016/01/ili-Wearable-Translator-011.jpg?w=1024
現在「CES 2016」展中,除了是相機廠商的戰場外,當中不乏新奇有趣的新產品,當中由日本公 ...
BeiDouChef 發表於 2016-1-13 11:51 AM
呢個翻譯機我中意,3年前去日本發覺好多日本人唔識講英文,有呢部翻譯機超方便
呢架吾同啦,香港人比人話英文吾掂多過日本了
條骨都無佐lu
有好多都是用罐頭水果
lhy92725 發表於 2016-1-13 02:17 PM
我見有D係新鮮既
甘我都信有用新鮮嘅
條骨都無佐lu
呢個翻譯機我中意,3年前去日本發覺好多日本人唔識講英文,有呢部翻譯機超方便
mnb1123 發表於 2016-1-13 03:05 PM
快手買一部來玩下
基本上連鎖西餅店是不會選用罐頭來組裝的

這樣只是做死自己的招牌
http://photon.101medialablimit.netdna-cdn.com/cn.hypebeast.com/files/2016/01/ili-Wearable-Translator-011.jpg?w=1024
現在「CES 2016」展中,除了是相機廠商的戰場外,當中不乏新奇有趣的新產品,當中由日本公 ...
BeiDouChef 發表於 2016-1-13 11:51 AM
翻譯機唔錯播 , 有既話 方便好多
翻譯機唔錯播 , 有既話 方便好多
satoshi23 發表於 2016-1-13 05:32 PM
最怕翻譯錯

Sneaker Lover Café & Bar ~ Good Evening, Everyone

大廚 晚上好