返回列表 回復 發帖
Good afternoon Miss & all
主任 發表於 2010-7-1 01:27 PM
淫淫姣鬆D 做咩唔留個post俾我呀
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
呢期變咗玩"蚊爛"呀, 琴朝響屯門返出嚟mk時, 因為走咗架巴士, 要等過架啦, 等咗一陣巴士之嘛, 手腳同面仔都係咁俾蚊針, 仲叮到我鬼咁大撻tim呀, 搞到我鬼咁痕, 周身搲幾肉酸呀, 紅紅腫腫咁, 本身已經周身冇忽好肉o ...
*柳飄飄* 發表於 2010-6-29 11:00 PM
咁嗰支強力無比滴即係唔得啦
又唔試吓我話嗰個方法
用啲滾水 "辣" 吓佢
真係得架
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
Good afternoon everybody
gonkong 發表於 2010-7-1 01:39 PM
hihi 工工G 放假喎,有無節目呀
支日本版強力無比滴幾鬼貴呀...成38個大洋
*柳飄飄* 發表於 2010-6-29 11:00 PM
最重要係得唔得先
去沖涼先...陣間要出去
*柳飄飄* 發表於 2010-7-1 03:47 PM
去邊呀
Good afternoon Miss and all  
寇仲~ 發表於 2010-7-1 05:42 PM
Good afternoon 仲仲
幫你買咗煙喇
飄飄 又痕又痛,妳無咩呀嘛,睇睇醫生好喎
寇仲~ 發表於 2010-7-1 05:52 PM
俾蚊針唔使睇醫生雅
唔知做乜, 無啦啦左邊pat pat痛起嚟
*柳飄飄* 發表於 2010-6-30 12:41 AM
妳搞過咩呀
http://tvboxnow.com/viewthread.php?tid=620765&page=2569&fromuid=904215#pid23718292

我中咗西班牙啦
雖然 C 朗係我條仔
不過鍾意還鍾意
賭波還賭波
係唔可以感情用 ...
Fian. 發表於 2010-7-1 04:32 PM
afternoon Miss Miss D賭博EQ越黎越勁喎 睇報紙話C朗喊到隻豬咁,
仲話佢身價跌左三億呀
又返嚟收檔, 但仲未瞓到, 痛到冇可能瞓到~~
收檔前出個風濕天氣預告, 根據我嘅四肢, pat pat同頭嘅痛法話到俾我知, 今日應該可能又會開始落返雨, 今日唔落聽日都會落 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-6-30 05:57 AM
妳咁後生點會有風濕呀
收檔都有錫錫
又勞煩你收檔,咁等我開檔啦!
夢遺大師 發表於 2010-6-30 10:17 AM
開檔有錫錫
Good afternoon 仲仲
幫你買咗煙喇
Fian. 發表於 2010-7-1 05:59 PM
哈哈 唔該哂miss 今次有無索到呀
接更...今朝結果八九點都痛到瞓唔著...然後頭先點零鐘俾電話嘈醒瞓唔返...幾想鬧人呀...好辛苦
*柳飄飄* 發表於 2010-6-30 01:57 PM
邊個咁唔識趣打嚟嘈住晒呀
hello 飄飄 天文台話聽日好猛太陽喎
小飛機 發表於 2010-6-30 09:28 PM
佢啲邊係風濕吖
所以唔準
俾蚊針唔使睇醫生雅
Fian. 發表於 2010-7-1 06:00 PM
哦,蚊針咋,我以為做咩事添