返回列表 回復 發帖
hello 飄飄 咁咪可以玩住個胸圍先囃
小飛機 發表於 29-6-2010 21:07
呢期變咗玩"蚊爛"呀, 琴朝響屯門返出嚟mk時, 因為走咗架巴士, 要等過架啦, 等咗一陣巴士之嘛, 手腳同面仔都係咁俾蚊針, 仲叮到我鬼咁大撻tim呀, 搞到我鬼咁痕, 周身搲幾肉酸呀, 紅紅腫腫咁, 本身已經周身冇忽好肉o架啦, 人哋唔知以為我有皮膚病tim呀, 頭先買咗支日本版強力無比滴返嚟搽, 但而家仲好痕呀陰功, 呢期我已經夠哂"早"瞓o架啦, 今朝仲痕到瞓唔著, 又唔敢喪搲喎, 驚名符其實搲爛腳
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
支日本版強力無比滴幾鬼貴呀...成38個大洋
唔知做乜, 無啦啦左邊pat pat痛起嚟
又返嚟收檔, 但仲未瞓到, 痛到冇可能瞓到~~
收檔前出個風濕天氣預告, 根據我嘅四肢, pat pat同頭嘅痛法話到俾我知, 今日應該可能又會開始落返雨, 今日唔落聽日都會落
Good Morning Miss & Everyone
收檔前出個風濕天氣預告, 根據我嘅四肢, pat pat同頭嘅痛法話到俾我知, 今日應該可能又會開始落返雨, 今日唔落聽日都會落 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-6-30 05:57 AM
又勞煩你收檔,咁等我開檔啦!
接更...今朝結果八九點都痛到瞓唔著...然後頭先點零鐘俾電話嘈醒瞓唔返...幾想鬧人呀...好辛苦
Good evening miss
Good evening everybody
收檔前出個風濕天氣預告, 根據我嘅四肢, pat pat同頭嘅痛法話到俾我知, 今日應該可能又會開始落返雨, 今日唔落聽日都會落 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-6-30 05:57 AM
hello 飄飄 天文台話聽日好猛太陽喎
又勞煩你收檔,咁等我開檔啦!
夢遺大師 發表於 2010-6-30 10:17 AM
hello 夢夢
俊朗不凡姣鬆D 依家日日放工都累到想死咁,尋日沖完涼以經係梳化訓著左啦
寇仲~ 發表於 2010-6-28 04:51 PM
HELLO 玉樹臨風姣鬆啲 點呀, 咁攰咩? 係唔係攰到有個世界妹係面前都冇力搞呀 or 俾世界妹用搞到你咁攰呀
夢夢 你有無世界妹呀
寇仲~ 發表於 2010-6-28 04:45 PM
哈哈... 全城熱搞啦
世界妹?冇乜點睇,剩係搞咋…通常專搞好波個D囉!
夢遺大師 發表於 2010-6-28 06:28 PM
我很贊同, 魅力+10000分
飄飄出發去見工
睇嚟已經夠晒鐘
可愛俏麗嘅面孔
加上甜美嘅笑容
老闆見妳亦心動
馬上開工等人用
祝妳搵到份好工
事事順利實成功  ...
Fian. 發表於 2010-6-29 05:14 PM
miss 又有好詩怡, 正 魅力+1000000分