返回列表 回復 發帖
好老實咁同你講啦
2000蚊人仔真係唔夠洗㗎
perfectman 發表於 2015-8-11 03:59 PM
你老細級點可以同我d打工級比啊,人比人,比死人啊,老細
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
公司包曬食宿,你又吾玩D額外癖好,應該OK嘅
lhy92725 發表於 2015-8-11 04:04 PM
基本上都係買零食
KK 下午好!!
gracechanstuart 發表於 2015-8-11 05:03 PM
Grace早晨
簽名被屏蔽
邊度關事,我都係幫啲師傅接野做,賺取微薄嘅酬勞遮,老咩細丫。

坐下cafe,一兩百
食餐消夜,一兩百
夜晚去飲杯野,一兩百

你話1500有幾多個一兩百? ...
perfectman 發表於 2015-8-11 07:42 PM
都話你係老細級囉,坐下,食下就幾百,我d打工仔,坐加食都係幾十咋
簽名被屏蔽
叫得你做遊客,如果你喺遊客區,
唔劏你劏邊個?
perfectman 發表於 2015-8-11 08:03 PM
強國咁出名,緊係乜都小心d架啦,問好價錢咪冇事囉。
基本上都係買零食
tvbkk123 發表於 2015-8-11 06:12 PM
接待你地嘅當地人會唔會帶你去玩架
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
做咩要斬哦,成只隊啊嘛
條骨都無佐lu
接待你地嘅當地人會唔會帶你去玩架
lhy92725 發表於 2015-8-11 09:51 PM
跟团嘅紧係有啦,行程都出嗮黎。
呃人嘅招數,你係估唔到嘅,我剛剛先中招嚟
話說間野大大聲話$38隻雞,我行埋去問多次係唔係$38,佢話係,咁我咪買一隻囉,揀完雞之後去比個師傅斬啦,找數$48,我話唔係$38咩?佢話,唔斬成隻就$38,斬就要 ...
perfectman 發表於 2015-8-11 10:25 PM
唔使為條氣,直接同佢講唔要,去第二間
跟团嘅紧係有啦,行程都出嗮黎。
tvbkk123 發表於 2015-8-11 11:35 PM
我系指額外的地方同節目
條骨都無佐lu
KK 早晨!!
要價唔會平

http://goo.gl/ewgzSq
Anonymous 發表於 2015-8-11 11:23 AM
匿名