返回列表 回復 發帖
Miss 都斷纜喎....加 10000
主任 發表於 2010-6-25 01:51 PM
今個世界盃淨係中過一條二串一過關
巴西射西班牙首名過關
不過我重 "耦" 咗 $7000
尋晚中巴西 $2000 半場贏
再重 "耦" 個盤 $10500
尋晚贏番萬零蚊
已經追番兩萬蚊
如果今晚再中埋巴拉圭同西班牙會贏多萬幾蚊
我嗰四萬蚊就快返嚟喇
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
Miss 都斷纜喎....加 10000
主任 發表於 2010-6-25 01:51 PM
尋晚荷蘭臨天光瀨尿 92 分半鐘輸個十二碼
又搞到我贏少萬幾蚊
正仆佳嚟架
呢輪都係咁, 天光都未瞓得著
要用非常方法至瞓到
*柳飄飄* 發表於 2010-6-25 03:19 PM
同咩非常方法呀
咁日頭夠唔夠精神開工架
咁多個鐘都冇人接更睇檔嘅, 等我嚟收檔啦
*柳飄飄* 發表於 2010-6-26 06:06 AM
收檔都有錫錫
hi 飄飄收左檔, 咁即係我開檔啦
小飛機 發表於 2010-6-26 09:02 AM
咁咪錫錫囉
我仲諗住返嚟開檔tim...冇得錫錫lu
個頭又痛喇, 六點幾仲未瞓得著, 天都光哂仲難瞓
*柳飄飄* 發表於 2010-6-29 06:33 AM
點解唔去了解吓究竟咩原因令到妳失眠呢
不如試吓去睇中醫啦
Good morning miss & everybody
小飛機 發表於 2010-6-29 09:09 AM
Good afternoon 機機
Good Morning Miss & Everyone
夢遺大師 發表於 2010-6-29 10:15 AM
Good afternoon 夢夢
呢排返投注站返倒嘔~都冇乜時間上黎~

不過世界盃嘅魔力真係大.....有d OL連有咩玩玩法都未知,凈係豪擲幾千蚊話買邊隊買邊隊....真係利害
calbee33 發表於 2010-6-26 10:11 AM
梗係啦
姨姨多次約我上音樂堂同宵夜我都唔去啦
話要睇波
尋晚好開心中左條 巴西半場和 + 科特迪瓦讓球主客和客勝 2x1 , 又中左條跨日4x1,好鬼開心~
雖然買得細,不過都好滿足架喇~~呵呵呵呵
calbee33 發表於 2010-6-26 10:16 AM
咁梗係啦
有錢贏當然開心啦
同埋今屆啲波咁難贏
暫時到而家你贏定輸呀
尋日有條鬼佬走黎買神射手買美斯,點知....張飛凈係有美斯個中文名,搞倒要同佢解釋一輪.....馬會有時真係好低B下.....不過美斯有成25倍...好鬼吸引0者...一於買返10皮嘢先~~ ...
calbee33 發表於 2010-6-26 10:20 AM
我買咗 $500
不過到而家都未開齋
如果賭單場可以諗下玩晉級隊伍,加埋時射埋12碼都計,起碼穩陣d~~呵
calbee33 發表於 2010-6-26 10:28 AM
我買咗條五串一晉級過關
阿根廷 X 荷蘭 X 巴西 X 巴拉圭 X 西班牙 X $4000
如果呢條飛中咗會贏一萬一千幾
如果賭單場可以諗下玩晉級隊伍,加埋時射埋12碼都計,起碼穩陣d~~呵
calbee33 發表於 2010-6-26 10:28 AM
前晚英格蘭上半場嗰個問題球
明明入咗又判唔入
仆佢個街吖
我買咗一千蚊半場和呀
由贏變輸
好!一於錫到你斷氣…
夢遺大師 發表於 2010-6-29 10:17 AM
  我咁夠氣
邊有咁易斷氣呀
小夢個朝蒲頭話掛住Miss,夢夢咪上嚟say個Hi囉…
夢遺大師 發表於 2010-6-29 10:20 AM
乜佢仲記得我咩