返回列表 回復 發帖
Good Afternoon Miss & Everyone
巴西 + 荷蘭重槌 2x1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

義無反顧 !!!!
calbee33 發表於 2010-6-28 09:57 AM
有個friend講,現在的足球已被國際賭波集團操控了…
大家看看今次屢次出現意外賽果就明白,真係輸死人…
總之,十賭九騙,下注前,請小心小心吧…
Good afternoon Miss and all
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
仲仲有得放假未呀
gonkong 發表於 2010-6-27 08:50 PM
仲仲仲未有得放呀 工工G
Good Evening Miss & Everyone
夢遺大師 發表於 2010-6-27 10:39 PM
夢夢 你有無睇世界妹呀
巴西 + 荷蘭重槌 2x1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

義無反顧 !!!!
calbee33 發表於 2010-6-28 09:57 AM
好!祝你好運 3仔
有個friend講,現在的足球已被國際賭波集團操控了…
大家看看今次屢次出現意外賽果就明白,真係輸死人…
總之,十賭九騙,下注前,請小心小心吧… ...
夢遺大師 發表於 2010-6-28 01:59 PM
咁你贏定輸呀
Good evening miss & everybody
小飛機 發表於 2010-6-27 07:25 PM
俊朗不凡姣鬆D 依家日日放工都累到想死咁,尋日沖完涼以經係梳化訓著左啦
咁你贏定輸呀
寇仲~ 發表於 2010-6-28 04:48 PM
我都冇賭,梗係算贏啦!
夢夢 你有無睇世界妹呀
寇仲~ 發表於 2010-6-28 04:45 PM
世界妹?冇乜點睇,剩係搞咋…通常專搞好波個D囉!
唔見miss嘅...miss呢
今晚又有新劇出呀
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
Night night class and 主任
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
你開檔到我錫番啦
夢遺大師 發表於 2010-6-25 06:26 AM
都冇錫到
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
丹麥做乜9呀........踢成咁
四眼走粒仔 發表於 2010-6-25 06:57 AM
連亞洲球隊都踢唔贏