返回列表 回復 發帖
morning all
四眼走粒仔 發表於 2010-6-22 08:08 AM
開檔都錫錫
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
一陣去收錢
恭喜晒
一陣去收錢
係咪買讓球主客和呀
又下雨了
*柳飄飄* 發表於 2010-6-22 02:34 PM
頭先喺旺角返嚟嗰陣都落雨呀
Good evening Miss
算啦...都唔係第一日識佢啦 佢有腦嘅就唔會將個腦放喺個 pat pat 道啦
話時話...佢加埋都唔知有無食倒一個餸嘅份量
所以唔係兩個人六個餸, 係妳一個人五個餸, 仲 ...
主任 發表於 2010-6-22 07:57 PM
有一日仲能頂癮呀
而家佢拍緊件忘年戀吖嘛
冇地方去話要入嚟搞我屋企
本身嗰日我未約實兒時朋友嘅
後尾佢係咁叫我約兒時朋友嚟我度食飯慶祝生日  
我嗰日喺澳門跌咗五皮嘢話冇心機煮飯
佢就話佢同佢條仔買嘢上嚟打邊爐
仲話佢兩個整嘢
卒之咪又係我請食飯
我出錢買晒啲嘢同酒
返到嚟又話佢兩個整嘢
卒之姨姨淨係洗咗啲芫茜蔥
連菜都冇洗到
卒之我做晒啲嘢仲要做埋勞作堂
最憎姨姨一路洗蔥就一路喺度講
喺屋企有工人做
而家嚟度要佢洗菜
我就話妳唔想做就擺喺度留番俾我洗
唔好喺度嘈喧巴閉
仲窒尻佢話妳屋企有工人唔上去搞妳屋企
揩揩~~
咁得我睇檔之嘛, 咪玩胸圍囉, 平時機機同仲仲都係咁
*柳飄飄* 發表於 2010-6-22 08:36 PM
佢兩個寧捨鍾意玩胸圍架啦
佢哋唔著底褲嫁....咪有樣學樣得假
主任 發表於 2010-6-22 08:40 PM
你咁清楚嘅
你枕住都響樹, 雖然蒲頭少咗啫, 但冇潛水嘛, 咁駛乜問你喎

我都係好奇啫, 又唔係掛住佢(亦唔會)見佢好似好耐都冇咗影, 咪問吓你哋佢嘅下落囉, 你哋同佢傾得多又了解多啲, 睇吓你哋知唔知佢搞緊乜之嘛, 咁耐冇出現, ...
*柳飄飄* 發表於 2010-6-22 08:40 PM
會唔會話緊我呢
你又知佢哋唔著底褲...唔著底褲會冷親o架噃
*柳飄飄* 發表於 2010-6-22 08:42 PM
咁熱唔會冷親啩
放心~~~報咗警....交比警方搞
主任 發表於 2010-6-22 08:43 PM
我很贊同
魅力 + 1
佢哋細佬講我聽嘛
主任 發表於 2010-6-22 08:44 PM
咁你同佢哋細佬都好熟喎
load post又慢返...加tvb元同功勳個橙色嘢又彈得慢...頭先仲無啦啦扣咗我一個tvb元
電影區又係唔知做乜, 睇勻版規都冇話會扣tvb元, 但而家成日click親dl啲種都會自動扣咗人tvb元
以前都唔會咁, 如果要俾tvb元, 會響 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-6-22 08:46 PM
我不嬲都冇理啲 TVB 錢架喎
如果係扣我就真係扣咗我都唔知呀
又唔見你問吓我駛唔駛人陪

*柳飄飄* 發表於 2010-6-22 08:49 PM
咁妳使唔使人陪吖
哎呀...正經啲啦...我真係想知呢

知情嘅就快快從實招來啦
*柳飄飄* 發表於 2010-6-22 08:56 PM
招咗啦