返回列表 回復 發帖
good evening 淫淫& 飄飄
返嚟邊睇檔邊睇天地豪情玩胸圍
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
Good Morning Miss and Everyone
Good Morning Miss and Everyone
夢遺大師 發表於 2010-6-23 10:37 AM
咦?今朝我開檔喎…
Good evening Miss 淫鬆D~姣鬆D~飄飄~夢夢~and all
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
各位食咗飯未呀
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
Good evening class and 主任
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
我公司無人手,未請到人,我己經二個星期無放假啦 ,再係咁,我都唔做啦
寇仲~ 發表於 2010-6-21 06:30 PM
咁我哋堂音樂堂咪有排等
今晚買佢爆鑊,買北韓贏1:0同2:0
寇仲~ 發表於 2010-6-21 06:34 PM
點諗到佢俾我條仔大炒 7:0 至得架
路過~~
今日心情差爆, 呢輪個人又唔舒服
*柳飄飄* 發表於 2010-6-21 07:13 PM
邊度唔舒服呀
今日心情好啲未呀
今日好少少, 冇咁忙, 可以偷雞上嚟 ...而家放左工添喇
小飛機 發表於 2010-6-21 08:30 PM
咁我哋餐飯幾時食呀
又會咁嘅, 玉樹臨風姣鬆啲都咁忙... 老豆節都要放下人假啦, 唔搵老豆都要搵囡架 , 收買人命咩
小飛機 發表於 2010-6-21 08:33 PM
我啱啱頭先先至食父親節飯咋
我想八吓點解撻撻咁耐冇蒲頭佢去咗邊樹
*柳飄飄* 發表於 2010-6-21 09:26 PM
佢話唔記得咗個 password 喎
所以 login 唔到喎
今日襯返公有時間走盞....走左去買2X3 葡萄牙+西班牙WIN.....過左一關喇....HAHA
四眼走粒仔 發表於 2010-6-21 10:46 PM
恭喜你中咗啦
今晚有咩心水呀
英格蘭好似就死得咁喎
收檔lu~~
早抖兼早晨
*柳飄飄* 發表於 2010-6-22 05:21 AM
收檔都錫錫先