返回列表 回復 發帖
morning all
四眼走粒仔 發表於 2010-6-21 08:04 AM
hello 太極走粒哥哥
Good afternoon class and 主任
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
morning all
今朝你開檔走粒仔
good after窿 Miss
小飛機 發表於 2010-6-21 01:52 PM
咁得閒上嚟睇檔嘅機機
Good evening Miss and all
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
玉樹臨風姣鬆啲, 今日我同屋企人飲茶行街 , 再食飯 , 做個乖仔.  你呢? 去左冰呀?
小飛機 發表於 2010-6-20 11:37 PM
我公司無人手,未請到人,我己經二個星期無放假啦 ,再係咁,我都唔做啦
今晚買條小注三串一
頭關巴拉圭半場和 X 意大利細 X 巴西細 X $500
Fian. 發表於 2010-6-20 06:00 PM
今晚買佢爆鑊,買北韓贏1:0同2:0
morning all
hi 走粒哥哥
路過~~
今日心情差爆, 呢輪個人又唔舒服
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
good evening miss
咁得閒上嚟睇檔嘅機機
Fian. 發表於 2010-6-21 02:45 PM
今日好少少, 冇咁忙, 可以偷雞上嚟 ...而家放左工添喇
我公司無人手,未請到人,我己經二個星期無放假啦 ,再係咁,我都唔做啦
寇仲~ 發表於 2010-6-21 06:30 PM
又會咁嘅, 玉樹臨風姣鬆啲都咁忙... 老豆節都要放下人假啦, 唔搵老豆都要搵囡架 , 收買人命咩
路過~~
今日心情差爆, 呢輪個人又唔舒服
*柳飄飄* 發表於 2010-6-21 07:13 PM
hello 飄飄, 你點樣呀? 我好耐冇上嚟啦
我想八吓點解撻撻咁耐冇蒲頭佢去咗邊樹
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
今日襯返公有時間走盞....走左去買2X3 葡萄牙+西班牙WIN.....過左一關喇....HAHA