返回列表 回復 發帖
阿根庭vs南韓,4比1,好抵睇!
夢遺大師 發表於 2010-6-19 02:52 PM
咁多入球就梗係好睇啦
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
你有冇抄佢一鑊?
夢遺大師 發表於 2010-6-19 02:53 PM
費能事吊佢呀
咪嬲尻佢
所以成點幾鐘先出到去囉
你世界盃有冇損手爛腳呀
Fian. 發表於 2010-6-19 01:33 PM
冇買呀....明知賭波冇咩肉食同埋聽聽埋埋好多都話個波有問題

實前估下就算啦.....費事賭

只係估唔到10場有7-8場開口中囉
前日心情極差呀
大前日姨姨整完頭髮話入嚟探我
咁嗰時四點幾度啦
我問佢食咗嘢未
要唔要等埋佢一齊食
佢問我煮乜嘢食
我話想煮半粉食{: ...
Fian. 發表於 2010-6-19 02:32 PM
SHORT左呀.....
冇買呀....明知賭波冇咩肉食同埋聽聽埋埋好多都話個波有問題

四眼走粒仔 發表於 2010-6-19 07:24 PM
連早兩日場阿根廷隨口UP 入兩粒

真係上下半場各入兩粒.....死未
全港市民做燈神
今屆世盃發晒瘟
場場下盤俾佢陰
未到八強輸鑊甘
尋晚德國唔夠運
晨早打少一個人
英格蘭又再失分
出線似乎有啲掹
重注荷蘭冇 ...
Fian. 發表於 2010-6-19 06:27 PM
忍吓手唔好賭住先喇....如果唔係有排輸
Good evening miss & everybody

good morning miss & everybody
我琴晚收完檔, 今朝又開檔
Good afternoon class and 主任

四眼走粒仔 發表於 2010-6-19 07:24 PM
尻噏同真金白銀買係兩回事嚟嘅
忍吓手唔好賭住先喇....如果唔係有排輸
四眼走粒仔 發表於 2010-6-19 07:27 PM
頂你個肺牙咒我
我琴晚收完檔, 今朝又開檔
小飛機 發表於 2010-6-20 07:48 AM
咁使唔使錫錫完再錫錫吖