返回列表 回復 發帖
MORNING ALL
Good evening class and 主任
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
哼...又上自然堂
*柳飄飄* 發表於 2010-6-16 03:43 PM
做乜咁嬲呀
relax 吓啫
Good evening class and 主任
Fian. 發表於 2010-6-17 09:01 PM
Good evening Miss   
做咩
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
Good evening everybody
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
good evening miss
good evening everybody
約咗姨姨去蒲
而家出發
goodbye class and 主任
睇談情說案同天地豪情睇到想喊...好感觸...睇怕遲吓我睇蒲松齡實喊
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
morning all

法國輸...HAHAHAHA
Good afternoon class and 主任
買哂細執到笑啦 羅賓努竟然無波入
寇仲~ 發表於 2010-6-16 05:59 PM
仲開好多半場和添呀
飄飄 龍舟水就無啦,熱到出哂水就真呀
寇仲~ 發表於 2010-6-16 06:00 PM
呢幾日真係好熱呀
尋晚我等 van 仔等咗三四個字都等唔到
熱到頂唔順搭的士出九龍呀
企喺度唔郁都標汗呀
仲仲...你都有水出
我又唔係覺得太熱, 不過都ok翳焗, 但都冇早排咁奄悶, 之前嗰隻奄悶同翳焗法, 真係熱到人會頭暈頭痛心翳乜都嚟, 仲會搞到人好忟憎tim
呢三兩日都有落吓雨, 叫做有少少風, 太陽唔 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-6-16 10:15 PM
我通常都係出街嗰陣有落雨就帶
冇落雨就唔帶
Good Afternoon Miss & Everyone