返回列表 回復 發帖
聽晚上音樂堂同今日要練仙有咩關係呀?
斷估唔係想為咗聽晚有好啲嘅狀態上音樂堂而唔食嘢啩...千祈唔好呀...講真亦都唔需要啦...miss妳咁fit呀
加上冇嘢"浪"肚打底...劈酒好傷身o架
去玩都係求開心啫...唔係搵嚟傷身 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-6-16 01:00 PM
因為聽日要靚靚同 fit fit 狀態去蒲吖嘛
所以到而家都仲未食嘢呀
咁晏啲都會煮個米粉食嘅
妳又食咗咩呀
係咪喺公司食埋
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
勞作堂即係做咩呀
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
聽晚上音樂堂同今日要練仙有咩關係呀?
斷估唔係想為咗聽晚有好啲嘅狀態上音樂堂而唔食嘢啩...千祈唔好呀...講真亦都唔需要啦...miss妳咁fit呀
加上冇嘢"浪"肚打底...劈酒好傷身o架
去玩都係求開心啫...唔係搵嚟傷身 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-6-16 01:00 PM
鹼水粽我就鍾意點糖漿食
勞作堂即係做咩呀
*柳飄飄* 發表於 2010-6-16 02:31 PM
即係整自然堂標本囉
係幫姨姨整架
佢又要食又唔識整
我叫咗佢學啦
想食就要學吓點樣整啦
上次幫佢整咗三個半鐘頭呀
煲小娘惹
哼...又上自然堂
Good afternoon Miss 飄飄 and all 大家端午節快樂
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
世盃頻頻開下盤
輸盤輸到好鬼悶
晚晚係咁輸現款
遲早輸晒啲老本
Fian. 發表於 2010-6-16 12:41 PM
買哂細執到笑啦 羅賓努竟然無波入
祝各位端午節快樂~~
唔知我哋當中有冇人今日去游龍舟水呢呵
*柳飄飄* 發表於 2010-6-16 12:54 PM
飄飄 龍舟水就無啦,熱到出哂水就真呀
飄飄 龍舟水就無啦,熱到出哂水就真呀
寇仲~ 發表於 16-6-2010 18:00
仲仲...你都有水出
我又唔係覺得太熱, 不過都ok翳焗, 但都冇早排咁奄悶, 之前嗰隻奄悶同翳焗法, 真係熱到人會頭暈頭痛心翳乜都嚟, 仲會搞到人好忟憎tim
呢三兩日都有落吓雨, 叫做有少少風, 太陽唔太猛, 但就成日天陰陰
都幾煩吓, 搞到人出街都唔知帶唔帶定遮好
仲仲食咗粽未呀?
你識唔識包粽o架?
買哂細執到笑啦 羅賓努竟然無波入
寇仲~ 發表於 2010-6-16 05:59 PM
點止....買細+入求細再+和

是旦捉一樣都有得執
隔離屋又嘈喇~~
想殺人咁款
好多嘢度呀, 度極都諗唔掂, 度到我頭都大埋, 冇辦法專心煲劇, 一路煲一路就諗緊其他嘢, 搞到都唔知啲劇情講乜, 囉囉孿等周公急call, 等得眼瞓嚟又唔夠瞓唔願爬起身