返回列表 回復 發帖
Good morning Miss
Good morning everybody
今朝我開檔
係囉係囉~~

gonkong 你好~^^
calbee33 發表於 2010-6-13 09:38 AM
Hello 3仔
本身已經好大
仲要我阿婆同阿姨成個家族都係大波添呀
所以我成日話我阿媽冇心機生我
Fian. 發表於 2010-6-15 12:14 PM
咁我估
你啲基因偏向老豆果邊家族多
Good afternoon class and 主任
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
啲粽係琴日我老豆拎俾我嘅, 係親戚包嘅粽, 係鹹粽嚟嘅, 可惜冇鹹蛋黃, 材料有栗子, 蓮子, 豬肉同埋大大粒瑤柱, size比一般嘅都細咗少少, 所以食哂成隻都唔會滯, 啱啱飽
我係得兩隻粽咋...聽日食埋嗰隻先知係咪一樣 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-6-16 02:40 AM
聽到都想食呀
鹼水粽我都鍾意食架
不過睇嚟今年都係冇粽食架喇
今日仲要練仙添呀
因為聽晚姨姨條仔生日要上音樂堂呀
天地豪情臨改時段之前...tvb話會由00:50播到02:50...但其實係00:55播到02:44至真
逢星期一至五, 每晚連播兩集, 咁播法相信好快會播哂
miss要留意喇
*柳飄飄* 發表於 2010-6-16 02:43 AM
我都追到睇集甩集
Good morning Miss
gonkong 發表於 2010-6-16 10:58 AM
Good afternoon Gonkong
今日放假去邊呀
今朝我開檔
gonkong 發表於 2010-6-16 11:00 AM
開檔有錫錫
尋晚卒之熱到我要開風扇瞓覺
不過都係開一度最慢
同埋較一個鐘頭時間制
世盃頻頻開下盤
輸盤輸到好鬼悶
晚晚係咁輸現款
遲早輸晒啲老本
祝各位端午節快樂~~
唔知我哋當中有冇人今日去游龍舟水呢呵
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
聽到都想食呀
鹼水粽我都鍾意食架
不過睇嚟今年都係冇粽食架喇
今日仲要練仙添呀
因為聽晚姨姨條仔生日要上音樂堂呀
...
Fian. 發表於 16-6-2010 12:32
聽晚上音樂堂同今日要練仙有咩關係呀?
斷估唔係想為咗聽晚有好啲嘅狀態上音樂堂而唔食嘢啩...千祈唔好呀...講真亦都唔需要啦...miss妳咁fit呀
加上冇嘢"浪"肚打底...劈酒好傷身o架
去玩都係求開心啫...唔係搵嚟傷身嘛...咁搞法上完堂返嚟咪又唔舒服三五七日...胃痛頭痛乜都嚟
咪滯呀miss
講開粽...頭先睇電視見到專家話原來一般鹹肉粽有400至600卡路里...而鹼水粽就可以去到100以下(當然如果加糖or蜜糖食就另當別論啦, 一定高咗)
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
祝各位端午節快樂~~
唔知我哋當中有冇人今日去游龍舟水呢呵
*柳飄飄* 發表於 2010-6-16 12:54 PM
我屋企唔使做呢個節架
我就喺屋企做緊勞作堂
妳而家落場?