返回列表 回復 發帖
good evening miss
good evening everybody & 飄飄
good evening everybody & 飄飄
唔知仲有冇人睇檔呢?
好悶呀我...自己睇緊天地豪情咋
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
Night night class and 主任
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
咦...機機升咗呢喎
幾時嘅事嚟o架
聽日初五端午佳節...唔知miss食咗粽未呢
*柳飄飄* 發表於 2010-6-15 06:50 PM
仲未食過粽呀
妳食過咩粽呀
我食咗粽喇...你哋呢
仲剩一隻...聽日食埋佢
*柳飄飄* 發表於 2010-6-15 10:18 PM
我想食就要買先有得食呀
食剩乜嘢粽呀
good evening miss
小飛機 發表於 2010-6-15 11:42 PM
Night night 機機
我諗你應該瞓咗 lu
聽日放假去邊度蒲呀
唔知仲有冇人睇檔呢?
好悶呀我...自己睇緊天地豪情咋
*柳飄飄* 發表於 2010-6-16 01:38 AM
我都睇緊天地豪情
不過仲未沖涼呀
陣間仲要睇巴西
咦...機機升咗呢喎
幾時嘅事嚟o架
*柳飄飄* 發表於 2010-6-16 01:40 AM
係喎
你唔講都唔知添
洗白白
仲未食過粽呀
妳食過咩粽呀
Fian. 發表於 16-6-2010 01:42
啲粽係琴日我老豆拎俾我嘅, 係親戚包嘅粽, 係鹹粽嚟嘅, 可惜冇鹹蛋黃, 材料有栗子, 蓮子, 豬肉同埋大大粒瑤柱, size比一般嘅都細咗少少, 所以食哂成隻都唔會滯, 啱啱飽
我係得兩隻粽咋...聽日食埋嗰隻先知係咪一樣餡
以前有甜粽食...好好味o架...可惜而家冇包lu...唔係鹼水粽嚟o架...coz我唔食鹼水粽的...超憎陣鹼水味
最緊要係市面買唔到嘛...先會覺得特別好食同埋有感情
天地豪情臨改時段之前...tvb話會由00:50播到02:50...但其實係00:55播到02:44至真
逢星期一至五, 每晚連播兩集, 咁播法相信好快會播哂
miss要留意喇
Good night class and 主任