返回列表 回復 發帖
關魚事架咩唔係木瓜同鮮奶呀
寇仲~ 發表於 2010-6-12 07:27 PM
又關事架咩
講係咁講啫
我唔信架喎
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
Miss 今晚仲煉唔煉仙呀
寇仲~ 發表於 2010-6-12 07:29 PM
呢幾日冇練仙呀
今晚都唔練呀
約咗會長打邊爐睇波
仲要係憑佢嘅歌藝都有季軍....你話0靚仔幾咁著數呢~~呵呵
calbee33 發表於 2010-6-13 09:26 AM
不嬲都係架啦
因為原唱者已經short 左掛.........
calbee33 發表於 2010-6-13 09:28 AM
我很贊同
魅力 + 1
生仔你哋先大波定本身係大波先
gonkong 發表於 2010-6-13 09:30 AM
本身已經好大
仲要我阿婆同阿姨成個家族都係大波添呀
所以我成日話我阿媽冇心機生我
其實會唔會係遺傳嘅問題呢???

大波唔一定係好.....成日揹住0個兩個肉團個膊頭都唔知幾咁辛苦呀

女人最緊要均勻啫~個outlook好睇咪得囉~~呵呵
calbee33 發表於 2010-6-13 09:33 AM
我都唔鍾意太大波
太大波著衫唔靚嘅
不過 B cup 就幾正幾啱我  
賽果都算正常, 係英格蘭同埋阿根庭有d失望,希望熱左身有改善喇~~
calbee33 發表於 2010-6-13 09:36 AM
到而家暫時嚟講你贏定輸呀
賽果都算正常, 係英格蘭同埋阿根庭有d失望,希望熱左身有改善喇~~
calbee33 發表於 2010-6-13 09:36 AM
嗰晚就直程片地屍骸啦
D 賽果都算易估中......但狀態都係麻麻
四眼走粒仔 發表於 2010-6-13 12:02 PM
咁你應該贏咗好多啦
其實英格蘭同德國如果一個首名一個次名出線16強就會互砍....睇黎唔會有留力嘅問題....呵
calbee33 發表於 2010-6-13 06:32 PM
如果想避開對方就要爭首名出線喇
Good morning Miss, 主任 and everyone,.....
今日德國贏4:0,點睇.....
Masterking 發表於 2010-6-14 06:25 AM
開檔有錫錫
hello masterking~

我覺得德國傷左d老兵返而活力好好多,尢其德國係打整體戰嘅高手,一d都唔可以睇小~
calbee33 發表於 2010-6-14 10:25 AM
真係要另眼相看呀
報個到先~~
各位午安呀...食晏未呀?
今日我day off, 一陣約咗雙親飲茶
*柳飄飄* 發表於 2010-6-14 12:18 PM
果然孝順
亞娘話唔出, 得返我同亞爹
呢度又冇人睇檔
day off悶過返工, 又冇人陪, 冇嘢好做
好想去上音樂堂呀...睇戲行街shopping
*柳飄飄* 發表於 2010-6-14 02:13 PM
呢排我都唔想上音樂堂住
尋晚姨姨摟我都唔去呀
因為要睇波吖嘛
不過星期四佢條仔生日就要出啦
但係都要喺屋企睇埋阿根廷先出去啦
入黎睇下。。
ckhooi74 發表於 2010-6-14 02:14 PM
好耐冇見你喇可樂仔