返回列表 回復 發帖
good morning everybody~~
hi3仔 唔知英格蘭會唔會出唔到呢
寇仲~ 發表於 2010-6-14 06:46 PM
hi 仲仲~~ 出線應該冇問題嘅~就算16強撞正意大利都係有勝算,但之後就睇下d人嘅狀態同彩數lu~
睇緊....啱啱仲睇咗個烏龍波添
主任 發表於 2010-6-14 08:32 PM
整定荷蘭有運行
Good morning class and 主任
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
正路都係巴西
calbee33 發表於 2010-6-11 08:57 AM
足球邊有正路假
咁就要問下個監製啦~~有一手都唔定架~hehe
calbee33 發表於 2010-6-11 08:59 AM
咁都肯制
其實我都好慘....個頭大左d + 有d肚腩就變左肥人....好鬼無耐....呵~~~
calbee33 發表於 2010-6-11 09:02 AM
咁講真你都唔算肥點先叫肥呀
飲得魚湯多皮膚都好d架
calbee33 發表於 2010-6-11 09:05 AM
咁又未聽過喎
阿根庭中,前場都非常好,係個後防冇咁勁,不過最令人担心係佢地個魔鬼領隊阿老馬.......佢一short阿根庭就危危乎....
calbee33 發表於 2010-6-11 09:10 AM
諗都諗唔到對尼日利亞嗰場咁早入波居然得一粒埋單
嘩....容乜易生熱肺架?????

咁睇黎你要搵個熱血男兒做你嘅另一半至得咯~~呵
calbee33 發表於 2010-6-11 09:12 AM
邊有另一半吖
當年第一次睇呢幕真係好感動,可惜姚塋塋都係紅唔起.......
calbee33 發表於 2010-6-11 09:26 AM
嗰陣佢都幾靚身材又 fit
不過佢唔襟老吖
好快已經要做埋啲師奶角色
今晚世界盃開囉~買返條墨西哥win + 法國和 2x1 ! 小注10皮~~~~~~~~呵呵呵呵
calbee33 發表於 2010-6-11 09:29 AM
我中咗法國個細
世界盃踢咗幾日我都輸咗萬幾蚊
不過有條三串一尋晚過咗荷蘭同意大利個細
等今晚巴西個半場贏就中嘞  
呢條飛買咗 $ 3000
  如果中咗就追番一半
做到隻狗咁,飛嚟飛去.....
係法國返嚟唔夠四日,又去佐澳洲.
跟住去多轉紐西蘭.......
飛到阿媽都唔應得.......
Masterking 發表於 2010-6-11 11:28 AM
去玩定去做嘢呀
MORNING ALL
四眼走粒仔 發表於 2010-6-12 08:04 AM
開檔有錫錫
走粒仔又開檔
快啲洗干淨臉
等miss錫錫
gonkong 發表於 2010-6-12 10:55 AM
錫咗啦