返回列表 回復 發帖
Good afternoon Miss & everybody
主任 發表於 2010-6-13 12:27 PM
豪邁不羈淫鬆D 有人問起你呀
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
其實英格蘭同德國如果一個首名一個次名出線16強就會互砍....睇黎唔會有留力嘅問題....呵
calbee33 發表於 2010-6-13 06:32 PM
hi3仔 唔知英格蘭會唔會出唔到呢
good evening everybody
小飛機 發表於 2010-6-13 07:22 PM
俊朗不凡姣鬆D 你有無睇波呀
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Good morning Miss, 主任 and everyone,.....
今日德國贏4:0,點睇.....
Masterking 發表於 2010-6-14 06:25 AM
king 哥
報個到先~~
各位午安呀...食晏未呀?
今日我day off, 一陣約咗雙親飲茶
*柳飄飄* 發表於 2010-6-14 12:18 PM
咁乖呀飄飄 飲唐茶定西茶呀
咁乖呀飄飄 飲唐茶定西茶呀
寇仲~ 發表於 14-6-2010 18:52
coz得兩丁友食唔到咩款, 所以唔飲唐茶喇, 轉咗食八方雲集
唉...本身今日day off好地地...怎料好景不常...成日都係咁...我都慣
放假都放得唔安樂唔開心...又要憂呢憂路...
本身後日晚北上唱定啲人仔...而家想唔去...人仔又用唔著...麻鬼煩
端午節都唔快樂...想過吓啲安定日子都唔得
命中注定要我尋尋覓覓...浮浮沉沉
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
Good evening Miss & all bros
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
豪邁不羈淫鬆D 有人問起你呀
寇仲~ 發表於 2010-6-14 06:44 PM
Hello 仲仲姣鬆啲
飲檸茶嚟咩....我無上去好耐嚕.....
返嚟睇檔~~
*柳飄飄* 發表於 2010-6-14 05:33 PM
Hello 飄飄 咁乖呀 放假唔週圍行吓
Good morning Miss, 主任 and everyone,.....
今日德國贏4:0,點睇.....
Masterking 發表於 2010-6-14 06:25 AM
Hello King
點睇 成個月....慢慢睇
Hello 飄飄 咁乖呀 放假唔週圍行吓
主任 發表於 14-6-2010 20:28
俊朗不凡姣鬆D 你有無睇波呀1020983
寇仲~ 發表於 2010-6-14 06:48 PM
睇緊....啱啱仲睇咗個烏龍波添
唔知miss家陣響邊樹做緊咩呢