返回列表 回復 發帖
我呢邊D銀仔無人中意用
lhy92725 發表於 2015-8-2 09:16 PM
我呢邊D人$2也用卡
KK 早晨!!
你哋唔要D銀仔,可以比哂我
男人與女人分別
lckiong 發表於 2015-8-1 09:53 AM

你的女朋友比大多數女人用少得多的產品
Pedestrian_A 發表於 1/8/2015 02:47 PM
E啲只係間唔中有過嚟我屋企過夜用
認真睇真啲真係又真係
E啲只係間唔中有過嚟我屋企過夜用
lckiong 發表於 2015-8-3 09:26 AM
我前女友間唔中嚟我屋企過夜清洗東西裝滿一個小行李箱
你哋唔要D銀仔,可以比哂我
Anonymous 發表於 2015-8-3 07:44 AM
慢慢數
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
KK兄早晨.
簽名被屏蔽
呢D搵小強可能多資源
條骨都無佐lu
大家早午晚
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林

其實街頭霸王呢隻game真係幾犀利,30年仲未完,今年出到街頭霸王5喇,回想我讀書嗰時,搣咗個校章就入成人機舖打街頭霸王1。
perfectman 發表於 2015-8-2 09:06 PM
諗返轉頭,其實街頭霸王都幾多武術融入角色,ken嘅師傅豪鬼就係用“八極拳”
丹麥由明年1月起,所有基本服務會改以電子貨幣付款,現時丹麥近 40% 的人都不用紙幣和硬幣

我都無用硬幣好耐喇
通常用八達通(智能卡電子收費系統)
加埋自動增值服務,每日最多$500,唔洗煩!
一返到屋企,第一 ...
perfectman 發表於 2015-8-2 09:11 PM
40%人唔用,唔係冇

我換咗隻harddisk要從裝windows7,邊個有windows7 home prem 繁中 bootable iso 提供下?
perfectman 發表於 2015-8-3 10:54 AM
去電腦軟件區下載
KK吾系放假麼
條骨都無佐lu
都話你估我唔到囉係你堅持我星期一係放假嗻嘛