返回列表 回復 發帖
今晚世界盃開囉~買返條墨西哥win + 法國和 2x1 ! 小注10皮~~~~~~~~呵呵呵呵
真係冇見好耐喇 King King
我最近都幾好吖
你呢你又點呀
Fian. 發表於 2010-6-10 11:36 AM
做到隻狗咁,飛嚟飛去.....
係法國返嚟唔夠四日,又去佐澳洲.
跟住去多轉紐西蘭.......
飛到阿媽都唔應得.......
Good morning Miss and everyone,......
good evening miss
good evening everybody
我一唱親"絕對空虛"就俾人鬧架0勒~~呵

其實係d新歌唔噤聽,好快就俾人遺忘......
calbee33 發表於 11-6-2010 09:01
想當年...黎明參加新秀都係唱呢支"絕對空虛"o架咋
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
MORNING ALL
Good morning Miss
Good monrning everybody
MORNING ALL
四眼走粒仔 發表於 2010-6-12 08:04 AM
走粒仔又開檔
快啲洗干淨臉
等miss錫錫
走粒仔又開檔
快啲洗干淨臉
等miss錫錫
gonkong 發表於 2010-6-12 10:55 AM
洗左啦

冇人上黎睇檔嘛....冇計....

得我有小小時間咪上黎撩龜囉
Good evening class and 主任
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
night night ar ...miss
realfour 發表於 2010-6-10 11:23 PM
好耐冇見喇 Realfour
最近點呀
hi all morning
四眼走粒仔 發表於 2010-6-11 08:03 AM
開檔有錫錫
我一唱親"絕對空虛"就俾人鬧架0勒~~呵

其實係d新歌唔噤聽,好快就俾人遺忘......
calbee33 發表於 2010-6-11 09:01 AM
呢隻歌已經好耐冇喺 K 聽人唱 lu