返回列表 回復 發帖
Goodbye class and 主任
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
night night ar ...miss
睇住天地豪情...見到apple死咗...自己唱住首插曲"等不到"...都幾乎唱到想喊...口都震哂
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
聽晚開始...天地豪情將會改時間...逢星期一至五 00:50-02:50播放加長版
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
hi all morning
good morning everybody~~~
世界盃你捧邊隊呀
Fian. 發表於 2010-6-4 04:08 AM
正路都係巴西
最離譜係我本善良裡面林楚麒做個大陸妹
講到佢正到係人都想食佢同吼佢嗰吓先過份
完全冇說服力
Fian. 發表於 2010-6-4 04:15 AM
咁就要問下個監製啦~~有一手都唔定架~hehe
你同我上音樂堂咪唔會俾我鬧囉
因為太新嘅歌我都唔識唱
Fian. 發表於 2010-6-4 04:16 AM
我一唱親"絕對空虛"就俾人鬧架0勒~~呵

其實係d新歌唔噤聽,好快就俾人遺忘......
肥人都係怕熱架啦
Fian. 發表於 2010-6-4 04:39 AM
其實我都好慘....個頭大左d + 有d肚腩就變左肥人....好鬼無耐....呵~~~
我好記性就梗架啦
乜湯水可以令人白淨架咩
真係未聽過喎
Fian. 發表於 2010-6-4 04:21 AM
飲得魚湯多皮膚都好d架
弟日世界盃可以約我睇吖
真係好期待呀
我有啲想買五舊水阿根廷捧盃呀
你點睇呀
Fian. 發表於 2010-6-4 04:54 AM
阿根庭中,前場都非常好,係個後防冇咁勁,不過最令人担心係佢地個魔鬼領隊阿老馬.......佢一short阿根庭就危危乎....
小學嗰陣試過著十件衫返學呀
Fian. 發表於 2010-6-4 04:57 AM
嘩....容乜易生熱肺架?????

咁睇黎你要搵個熱血男兒做你嘅另一半至得咯~~呵
大家目的係發財

馬仔係我至愛

今日我都收左兩萬幾蚊
四眼走粒仔 發表於 2010-6-6 11:00 PM
有咩貼士記得益下大家~~hehehehe
睇住天地豪情...見到apple死咗...自己唱住首插曲"等不到"...都幾乎唱到想喊...口都震哂
*柳飄飄* 發表於 2010-6-11 12:47 AM
當年第一次睇呢幕真係好感動,可惜姚塋塋都係紅唔起.......