返回列表 回復 發帖
神早话佐呢期债仔恶过债主
lhy92725 發表於 2012-9-1 12:33 PM
係啦, D債仔明明有錢都唔還
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
Women shopping never tired
chowold2 發表於 2012-9-1 12:36 PM
周哥哥~~!!!!
labor day 好多onsale, 去買返D衫, 好平呀~!
he is full time
goldmonk 發表於 2012-9-1 12:38 PM
yes, he is better than me  a lot lar...
he is English educator...
係啦, D債仔明明有錢都唔還
viento 發表於 2012-9-1 12:38 PM
他們最興大數變小數,小數當無數。
  you are right
goldmonk 發表於 2012-9-1 12:39 PM
not really~!!!!! just depends
周哥哥~~!!!!
labor day 好多onsale, 去買返D衫, 好平呀~!
viento 發表於 2012-9-1 12:40 PM
labor day 我可能學你去shopping
真匿名
他們最興大數變小數,小數當無數。
ricky867 發表於 2012-9-1 12:42 PM
错,他们是小数变大数,大数就恶晒
條骨都無佐lu
How are you doing guys? Ricky, Gold and honey wind wind.
真匿名
原来大减价,我呢边大减价都是好贵
條骨都無佐lu
错,他们是小数变大数,大数就恶晒
lhy92725 發表於 2012-9-1 12:44 PM
咁姐係借錢如送禮,還錢如乞米
周哥哥~~!!!!
viento 發表於 2012-9-1 12:40 PM
女士見到大减价呢幾個字就瘋狂了