返回列表 回復 發帖
MISS 咁夜呀...MISS U AR
8卦

我又執得嗎
四眼走粒仔 發表於 2010-6-8 08:04 AM
係執屋呀
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
MISS 咁夜呀...MISS U AR
四眼走粒仔 發表於 2010-6-9 12:34 AM
Hello 走粒仔
啱啱同媽咪喺大陸揼空骨
打完邊爐飲咗 sake 返嚟
而家睇緊天地豪情
遲D話你聽啦....
小事黎咋....但唔知點解搞到咁大件事
四眼走粒仔 發表於 2010-6-8 08:06 AM
咁我洗耳恭聽
hello miss and everyone~
miss~ 荷蘭有可能會因為要走線而次名出…避一避意大利…
tony214 發表於 2010-6-8 12:10 PM
Hi hi Tony
如果荷蘭次名出線咪更加會有機會撞到意大利
你新婚生活甜蜜嗎
有冇去 honey moon 呀
祝Miss連過五關先啦
寇仲~ 發表於 2010-6-8 05:50 PM
希望啦
Good evening miss
小飛機 發表於 2010-6-8 11:06 PM
好掛住你呀機機
路過...報到...
*柳飄飄* 發表於 2010-6-8 11:38 PM
做乜咁生外呀飄飄
妳唔係呢度一份子嚟架咩
呢度都係妳主場嚟架
Goodbye class and 主任
MORNING ALL
good afternoon Miss and everybody,.....
long time no see,.....
how are you MISS?
Good evening Miss and all
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
Good evening 玉樹臨風姣鬆啲
小飛機 發表於 2010-6-8 11:08 PM
俊朗不凡姣鬆D 咁夜先收工呀 食左宵夜未呀
路過...報到...
*柳飄飄* 發表於 2010-6-8 11:38 PM
飄飄
希望啦
Fian. 發表於 2010-6-9 12:55 AM