返回列表 回復 發帖
Good afternoon class and 主任
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
MORNING AL...

MISS你去左邊呀...而家先見到你
四眼走粒仔 發表於 2010-6-4 08:15 AM
尋晚去咗食日本菜
咁我約左你睇先喇....
四眼走粒仔 發表於 2010-6-4 08:17 AM
你想睇邊場
你捧邊隊架
good morning miss  and everybody
小飛機 發表於 2010-6-4 09:03 AM
Good afternoon 機機
咁得閒蒲頭嘅
miss 開檔 即刻錫錫
小飛機 發表於 2010-6-4 09:05 AM
即刻冧冧
Goodbye class and 主任
Good afternoon Miss & Everyone
你想睇邊場
你捧邊隊架
Fian. 發表於 2010-6-4 01:33 PM
我隊隊都睇架.....好波就得

今年估緊阿根停
Good evening Miss and all
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
good morning miss  and everybody
小飛機 發表於 2010-6-4 09:03 AM
俊朗不凡姣鬆D 幾時轉左look架你
Goodbye class and 主任
Fian. 發表於 2010-6-4 01:35 PM
ByeBye Miss 殺多幾佢口呀下
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我隊隊都睇架.....好波就得

今年估緊阿根停
四眼走粒仔 發表於 2010-6-4 06:41 PM
hi 走粒哥哥 今日放假呀你 我買巴西
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Good afternoon Miss & Everyone
夢遺大師 發表於 2010-6-4 06:07 PM
夢夢 收得工未呀
hi 走粒哥哥 今日放假呀你 我買巴西1011425
寇仲~ 發表於 2010-6-4 07:04 PM
邊有假放.....放工唔知去邊咋嘛
no one again....???