返回列表 回復 發帖
咁可以慳返幾晚唔駛開冷氣都好吖...不過唔知呢兩三日話涼...係有幾涼啫...如果好似今晚咁得20度就ok...如果唔係都一樣要開至掂
多謝走粒仔提供以上天氣資料 (如果唔係...我真係唔知原來話呢幾日會涼呀... ...
*柳飄飄* 發表於 2010-6-3 03:06 AM
放心啦....涼極有限
返工喇....BYE BYE
又要開始無聊既一日
Good afternoon Miss and all
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
又好
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
今朝返工到而家都成個對....仲係得我睇當.....

你地去晒邊呀
good evening miss and everybody
ANYBODY HERE???

有就出吓聲啦...好靜呀
有我...返嚟接更...
邊煲劇...邊吹水...仲有天地豪情
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
嚟緊16號係端午佳節假期, 唔知大家到時有咩搞作呢?
游龍舟水...享天倫樂同屋企人一齊食糭應節...還是北上呢?
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
Night night class and 主任
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
唔中至奇啦~~呵呵

摩連奴過檔皇馬~呢期巴塞有排驚咯~呵
calbee33 發表於 2010-5-28 09:21 AM
世界盃你捧邊隊呀
講句衰d真係喺我面前唔著衫都冇反應0個隻~
calbee33 發表於 2010-5-28 09:23 AM
最離譜係我本善良裡面林楚麒做個大陸妹
講到佢正到係人都想食佢同吼佢嗰吓先過份
完全冇說服力
唉...可憐而家唱K唱埋d老歌會俾人鬧鬼....

但係而家d歌又點同d老歌比丫...
calbee33 發表於 2010-5-28 09:25 AM
你同我上音樂堂咪唔會俾我鬧囉
因為太新嘅歌我都唔識唱
嘩~~冇事丫嘛?????仲以為你樂而忘返添~呵呵
calbee33 發表於 2010-5-28 09:31 AM
贏咗就梗係即刻返啦
不過我澳門都有 friend 架
有時都會約去食飯同音樂堂架
都係多得阿媽d湯水0者~搞到我又白又滑咁~hehehehehehe~最衰係唔靚仔喇~唉

miss 真係好鬼好記性....好彩冇得罪你唧~
calbee33 發表於 2010-5-28 09:33 AM
我好記性就梗架啦
乜湯水可以令人白淨架咩
真係未聽過喎