返回列表 回復 發帖
馬場咁大..我地有緣實會相見嘅~~hehe

不過好奇怪....我都係4眼走粒幫一名喎.....不過我係"佬"囉~
calbee33 發表於 2010-5-24 08:30 AM
你兩個唔同嘅地方係你就白白淨
走粒仔就皮膚黑黑嘅
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
Yeah~~
聽晚張家輝出場lu...我記起喇...佢叫甘量宏...不過我都係自己dl...keep啲file響部腦度跟tvb進度追
收工返嚟都做完咯...都睇唔到tvb播
*柳飄飄* 發表於 2010-5-25 03:28 AM
飄飄妳搵到嘢做嗱
恭喜晒喎
喺梳打埠綁住咗呀
Fian. 發表於 2010-5-27 11:15 AM
咁有冇斬獲?
Miss早上好,真係好鬼掛住你啊…
夢遺大師 發表於 2010-5-27 11:12 AM
係咩
又有新劇出...唔知miss會唔會睇呢

我就追硬o架喇...林峰馬明楊怡......話之啲口痕網民點講...
加上今年少有林峰嘅劇...更加要睇...

廖碧兒可以不理
*柳飄飄* 發表於 2010-5-25 03:33 AM
第一集喺澳門酒店睇睇吓瞓著咗
morning all
四眼走粒仔 發表於 2010-5-25 08:05 AM
又係你開檔喎
miss..你唔見左幾日..個個都卦住你
榴槤蛋撻 發表於 2010-5-27 11:14 AM
有幾掛呀
咁有冇斬獲?
夢遺大師 發表於 2010-5-27 11:22 AM
唔贏你賭啦
Miss   4 日喇
主任 發表於 2010-5-25 09:12 PM
尋日先返嚟咋
跟住又約咗姨姨去音樂堂
前晚同大前晚喺澳門已經連續去咗兩日音樂堂
連續唱三晚我個喉嚨就嚟爛架啦
聽晚仲有得唱呀
我姪女生日
而家個喉嚨已經好沙喇
Good evening everybody and Miss
華哥仔 發表於 2010-5-25 10:06 PM
好耐冇見喇華哥仔
成日都冇人既。。。。。
四眼走粒仔 發表於 2010-5-27 12:51 AM
而家咪有囉
MORNING ALL
四眼走粒仔 發表於 2010-5-27 08:24 AM
今朝又係你開檔喎走粒仔
瞓陣先