返回列表 回復 發帖
俊朗不凡姣鬆D 我個電腦又瓜左二日啦 岩先鏟完機
寇仲~ 發表於 2010-5-25 05:24 PM
買過部喇姣鬆啲
Hello 機機
你又好忙呀
比心機呀 ~~ 支持你吖
主任 發表於 2010-5-25 09:07 PM
hello 淫鬆啲 , 非常之忙...
Good Morning Miss & Everyone
no one today??? again???

only me see don??
成日都冇人既。。。。。
MORNING ALL
Good morning class and 主任
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
頭先見到今日vip有莫鎮賢...竟然仲keep得好好...睇落好似仲靚仔同有魅力過想當年...依然仲好後生咁款...成熟同man得嚟又唔麻甩...仲官仔骨骨tim...不過我從來都冇留意過同冇鍾意過佢...反之唐韋琪同林楚麒就走哂樣.. ...
*柳飄飄* 發表於 2010-5-21 02:25 AM
邊個係莫鎮賢呀
Good morning miss
小飛機 發表於 2010-5-21 07:09 AM
咁早開檔嘅機機
買硬國米啦~實冇衰~~呵
calbee33 發表於 2010-5-21 09:08 AM
咁你有冇中呀
林楚麒當年都好師奶樣下.....佢地唔知係咪見小虎隊復出都惦所以又出黎玩下啦~
calbee33 發表於 2010-5-21 09:15 AM
林楚麒不嬲都唔靚架啦
Hello Miss and everyone,....
Finally I got back to San Francisco,......
really fun, I stay at Paris for 2 weeks with my mom and aunt........
Masterking 發表於 2010-5-21 09:20 AM
你就歎啦
嘩...佢點同林楚麒比呀...小虎隊想當年不知幾......
林利 孫明光 胡渭康
孫明光我就對佢冇乜印象咩樣...但據聞想當年都出哂名靚仔o架...以前我就鍾意林利多...佢早排台灣返嚟拍學警嗰時個look幾掂 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-5-21 11:04 AM
林利學警就真係好型同 keep 得好好
又唔肥身形仲好靚添
孫明光俾我最深刻印象就係新紮師兄續集裡面做 ICAC 臥底
唔係啩...今朝到而家都冇人睇檔

人嚟呀))))))))))人嚟呀))))))))))))))))))))))))))))
返來咯)))))))))))))))))))))))返來咯)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ...
*柳飄飄* 發表於 2010-5-21 04:20 PM
而家咪返嚟囉
morning all
四眼走粒仔 發表於 2010-5-22 08:13 AM
開檔有錫錫