返回列表 回復 發帖
我都冇睇呀,香港D戲院3D就貴到飛起...
普通都好似過$100,如果IMAX好似Isquare 好似差唔多$160...
所以都係等碟算啦...
kingsleyyu 發表於 2015-5-10 10:12
我上個幾個星期已經去看IMAX的 不錯算值得
沒看過IMAX 感受下也不錯 看動作英文片 我都會去電影看 感受下
至於廣東片 在家看DVD好D 省錢
貓貓 下午好!!!祝各位母親節快樂!!!
Grace姐早晨哦,今日準備好節目啦
lhy92725 發表於 2015-5-9 11:54 PM
貓貓 好啊!!!祝你母親節快樂!!!

先講聲唔好意思,冇點復你嘅帖,因為呢幾日忙 D,所以全部水帖都係打完招呼就走人,一律冇復!!!

呢兩日 幫老公準備去同事個退休Party D 食物同點心。搞到一頭煙!!!

車衫嘅Project 有少少進展,仲加埋諗緊設計同 車 D 襯便服既手袋或者購物袋... 不過仲係諗緊,車袋 D 材料唔同,可能要另外買工具...

過兩日我個廚房又有新嘢駕到!! 有排研究同有排玩!!正在熱切期待中!!!
要去搞返乾淨個8國咁亂既廚房!!晏D再黎!
哇,原來Grace姐又有大搞作
其實你開烹飪班都得啦
條骨都無佐lu
我上個幾個星期已經去看IMAX的 不錯算值得
沒看過IMAX 感受下也不錯 看動作英文片 我都會去電影看 感受下
至於廣東片 在家看DVD好D 省錢 ...
BeiDouChef 發表於 2015-5-10 03:36 PM
我怕睇3D,會頭暈
條骨都無佐lu
我怕睇3D,會頭暈
lhy92725 發表於 2015-5-10 17:16
有近視戴眼鏡的人可能會頭暈...
貓貓晚上好.
有近視戴眼鏡的人可能會頭暈...
BeiDouChef 發表於 2015-5-10 08:52 PM
甘應該系了,我仲有散光添
條骨都無佐lu
買了SMART TV 家裡也能帶眼鏡看3D
電視機我基本系過年打牌先會開下
條骨都無佐lu
打牌都唔專心
外星貓E生
貓貓 早晨!!!新一周快樂!!!
哇,原來Grace姐又有大搞作
其實你開烹飪班都得啦
lhy92725 發表於 2015-5-10 05:15 PM
老公唔比,話烹飪純興趣就係享受,一旦係職業就太辛苦!!!
貓貓 早晨
型 英 帥 靚 正