返回列表 回復 發帖
甘多英文,我點識睇哦
條骨都無佐lu
甘多英文,我點識睇哦
lhy92725 發表於 2015-7-21 03:17 PM
垃圾中文報紙星島日報明報未有報告
簽名被屏蔽
我一年先洗兩次車,原因點洗都係骯髒。屋企嘅停車位係樹下,今日係到乾乾淨淨,聽朝一樣幾tuk鳥屎
tvbkk123 發表於 2015-7-21 11:50 AM

泊戶外唔用車冚?
perfectman 發表於 21/7/2015 03:28 PM
大馬車主話麻煩
個冚邋遢咗又係要洗

認真睇真啲真係又真係
泊戶外唔用車冚?
perfectman 發表於 2015-7-21 03:28 PM
浪費時間
呢塊布都要洗同晾哦
條骨都無佐lu
甘多英文,我點識睇哦
lhy92725 發表於 2015-7-21 03:17 PM
甘多中文你識睇

溫地區即日實施第三級限水令                                                                          2015-07-20 12:41
                                                                                  大溫都市局表示,由於乾燥天氣未有改善,宣布即日將用水管制升至第三級別,即全面禁止公眾淋草和洗車。
局方指出,由今日開始,一律禁止草地灑水,而學校草地、球場、哥爾夫球場則只可以作有限度淋水,保持基本運作。
淋花和其他戶外植物則只可以用有手掣的花灑或容器進行。
另外,第三級別限水令實施後,將禁止戶外洗車,除非涉及健康和駕駛安全,司機才可以清洗車窗、車燈和車牌,而商業洗車屋則不受禁令影響。
至於游泳池、按摩池一律不能注入新水。
(粵語:伍皚婷報導)
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
泊戶外唔用車冚?
perfectman 發表於 2015-7-21 03:28 PM
麻烦仲要嗮咁多时间整
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
我地呢邊都未出過限水令,睇黎都真系算幸福了
條骨都無佐lu
簽名被屏蔽
KK 下午好
同買保險一樣,無事嘅時候就會話,個個月白供咁多錢都唔知為乜?到出事就會嫌買得少。
perfectman 發表於 2015-7-21 04:10 PM
攞保險黎講就唔啱啦塊嘢可以幫得你幾多,又唔係乜嘢世界名車(除非你部車係),搞咁多嘢做乜啦鬼唔望有人偷咗去,保險賠嘅錢仲多過我賣出去嘅價錢
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林