返回列表 回復 發帖
林楚麒當年都好師奶樣下.....佢地唔知係咪見小虎隊復出都惦所以又出黎玩下啦~
calbee33 發表於 21-5-2010 09:15
嘩...佢點同林楚麒比呀...小虎隊想當年不知幾......
林利 孫明光 胡渭康
孫明光我就對佢冇乜印象咩樣...但據聞想當年都出哂名靚仔o架...以前我就鍾意林利多...佢早排台灣返嚟拍學警嗰時個look幾掂呀...我起初睇學警狙擊見到佢都好驚喜呀...以為佢仲keep得好好同型...不過嚟到女王辦公室個款就好唔掂...同學警差好多皮...即刻跌哂watt...不過冇因為咁就唔欣賞佢...胡渭康就早排睇電視見佢出席啲公開活動發現仲keep得唔錯...樣同身形都好似冇乜變...起碼我仲認得係佢吖
講開小虎隊...真係不得不唱返首"伴我啟航"

哪吒 不怕海龍王 幼獅 不畏虎和狼
前途無論會短或長 今天起步信念強
環境一切都如常 罪惡根黑暗中延長
平凡人 就算多善良 都擔心走樣
磨練我心 讓心肌變精鋼 變得響噹噹
燃亮我心 趕走黑暗嚴寒 身經生死戰
心中閃正義光
人海岸涯中茫茫 我的心不再感彷徨
齊齊來伴我啟航 歡呼聲風中振響
歡呼聲風中振響
磨練我心 讓心肌變精鋼 變得響噹噹
燃亮我心 趕走黑暗嚴寒 身經生死戰
心中閃正義光
人海岸涯中茫茫 我的心不再感彷徨
齊齊來伴我啟航 歡呼聲風中振響
歡呼聲風中振響

起呢隻歌...要請返梁朝偉...劉青雲...呂方佢哋出嚟敬禮步個操先
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
good morning 呀~~~機機~~~
你地今日放假就好啦~~我陣間仲要返投注站開工呀....
calbee33 發表於 21-5-2010 09:17
乜原來你響投注站做嘢o架? 咁係咪守counter呀?
大家好呀~~~今日又天陰有雨......
calbee33 發表於 21-5-2010 09:17
唔好喇啩...難得琴日好天一日...今日又嚟料
唔係啩...今朝到而家都冇人睇檔

人嚟呀))))))))))人嚟呀))))))))))))))))))))))))))))
返來咯)))))))))))))))))))))))返來咯))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
good evening miss
good evening everybody
good morning 呀~~~機機~~~
你地今日放假就好啦~~我陣間仲要返投注站開工呀....
calbee33 發表於 2010-5-21 09:17 AM
你係邊間做架.....馬季完之前都可以黎搵吓你喎
morning all
嘩...佢點同林楚麒比呀...小虎隊想當年不知幾......
林利 孫明光 胡渭康
孫明光我就對佢冇乜印象咩樣...但據聞想當年都出哂名靚仔o架...以前我就鍾意林利多...佢早排台灣返嚟拍學警嗰時個look幾掂 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-5-21 11:04 AM
孫明光...如果你有睇新紮師兄續集(有韓彬0個套)就知佢係點樣~
佢同劉嘉玲係一pair~

咁我都要...忍著淚說一聲GOODBYEEEEEE
乜原來你響投注站做嘢o架? 咁係咪守counter呀?
*柳飄飄* 發表於 2010-5-21 11:05 AM
呢份喺我嘅part-time,投注站唔夠人我去左幫拖,我常規係返馬場嘅

其實冇分counter同大堂,基本上波,馬,六合彩都要識~~
唔好喇啩...難得琴日好天一日...今日又嚟料
*柳飄飄* 發表於 2010-5-21 11:06 AM
未來幾日都係咁呀...真係想死.....
你係邊間做架.....馬季完之前都可以黎搵吓你喎
四眼走粒仔 發表於 2010-5-21 11:25 PM
我係返2 race course嘅,不過投注站唔夠人手可以徵用我哋呢d後備兵~~

跑馬日我就係馬場,閒日有時出去幫下手,呢排返灣仔~
掛住回post....都唔記得同大家講....早晨添~~呵呵
我係返2 race course嘅,不過投注站唔夠人手可以徵用我哋呢d後備兵~~

跑馬日我就係馬場,閒日有時出去幫下手,呢排返灣仔~
calbee33 發表於 2010-5-22 09:09 AM
OK喎....我應該會入場呀..搵吓你啦不如
Good evening miss