返回列表 回復 發帖
話時話...白韻琹個八婆輸咗我都幾心涼...攻擊唔到人...毓民仲贏埋...哇哈哈
*柳飄飄* 發表於 2010-5-18 02:16 AM
我政治冷感架
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
都唔"啦更"
大閆生最後嗰集畢打我都有儲起o架...到而家都好懷念佢...好彩飛女都有佢做大容生...一樣咁風度翩翩同有魅力
*柳飄飄* 發表於 2010-5-18 02:23 AM
我都覺得佢唔 "啦更"
miss轉左新look,好索
小飛機 發表於 2010-5-19 12:24 AM
我呢首詩係講飄飄轉咗新 look 架
night night miss everyone
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
佢講緊飄飄*呀..快d追post
榴槤蛋撻 發表於 2010-5-19 12:27 AM
咪係
呢位同學就有留心聽書喇
預祝2500頁

小飛機 發表於 2010-5-19 12:38 AM
算你啦
night night miss everyone
榴槤蛋撻 發表於 2010-5-20 09:52 PM
Night night 撻撻
今晚食咗乜呀
遂集追好辛苦..上芒睇...
榴槤蛋撻 發表於 2010-5-19 01:06 AM
尋晚出咗去蒲又冇睇到天地豪情
母儀天下馬場大亨都 miss 咗呀
Night night 撻撻
今晚食咗乜呀
Fian. 發表於 2010-5-20 09:56 PM
miss... 未食呀..買左老麥 (有世界杯換) 同牛肉粥 +robert go & 油條
尋晚出咗去蒲又冇睇到天地豪情喇
母儀天下同馬場大亨都 miss 咗呀
Fian. 發表於 2010-5-20 09:58 PM
甘有冇著落
正所謂..情場失意 xxxx..自己唸啦
榴槤蛋撻 發表於 2010-5-19 01:14 AM
咁如果情場賭場我就揀賭場得意
因為冇男人唔會死吖嘛  
冇錢就一日都難過呀
況且感情事都唔能夠完全掌握喺自己手