返回列表 回復 發帖
Good afternoon Miss
gonkong 發表於 2010-5-20 04:02 PM
Good evening Gonkong
呢排忙唔忙呀
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
撻撻

miss可能去玩完 + 返屋企加追劇,
去咗瞓覺覺豬,到而家都瞓醒
gonkong 發表於 2010-5-20 04:07 PM
尋晚玩完我送咗姨姨返屋企
跟住返到屋企仲叮飯食
又喺梳化瞓著覺
瞓到今朝又醒吓瞓吓
跟住入咗房瞓
瞓到五點
跟住起身煲母儀天下
而家又夠鐘煲馬場大亨
Good afternoon Miss and all
寇仲~ 發表於 2010-5-20 04:14 PM
Good evening 仲仲
我返嚟喇
Good afternoon Miss & Everyone
夢遺大師 發表於 2010-5-20 06:32 PM
Good evening 夢夢
創世紀咪得許文彪
榴槤蛋撻 發表於 2010-5-18 01:12 AM
創世紀好多人做架喎
呢套劇秦沛
汪阿姐郭峰都做得好好
梗係唔係啦...葉榮添先最緊要 ...仲有馬志強...仲有秦沛同郭鋒呢
不過我好記得許文彪係俾馬志強粒消炎藥害死...之後亞強知道咗勁內疚...亞彪都係臨死先知錯想改返好...佢變質變奸嗰時幾精彩呀 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-5-18 01:25 AM
總之就好好好好好睇啦
不過都係第一集好睇過第二集
咁雪梨一向都對陳錦鴻唔好o架啦...係咪真係執返嚟
*柳飄飄* 發表於 2010-5-18 01:26 AM
因為諗起佢老豆強姦自己又點會對佢好吖
撻撻何解又會對天地豪情啲劇情咁記得嘅...仲記得咁detail tim...連我呢個超級電視劇精都自愧不如...我都係記得啲又唔記得啲咋
*柳飄飄* 發表於 2010-5-18 01:27 AM
就係咁樣先至想番睇
如果番睇得太多次
已經仲好記得套劇就唔想再番睇啦
好似啱啱大結局嘅再見亦是老婆
我都睇集唔睇集
冇乜心機睇
因為套劇已經番睇過
而家仲好記得啲劇情
就例如如果而家再番做義不容情我都未必會再番睇
因為實在番睇得太多次喇
而家仲好記得套劇講乜
海味之後好似會俾人搞大肚
*柳飄飄* 發表於 2010-5-18 01:28 AM
個肚係黃日華架
最冤孽就係黃日華係佢姐夫呢
乜換完未又關妳事...仲要擺個咁嘅款出嚟
*柳飄飄* 發表於 2010-5-18 02:03 AM
賣魚架嘛
點為之早呢? 正路就唔會喇...不過好多時鬧鐘未響就會醒...醒嘅時候又唔知幾點...瞓得返先算啦

我都唔知幾點有結果睇...早起又唔代表有得睇...特登早起又冇得睇咪呻笨 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-5-18 02:06 AM
使唔使特登早起呀
幼幼係咩意思呀? 個icon想點?
*柳飄飄* 發表於 2010-5-18 02:12 AM
幼幼咪即係 "LAN" 妹囉
amigo單嘢結束之後...又到志雲大師壇嘢唔知幾時可以有結果...我都好期待同擔心...

唉...不過無論點都再冇陳總睇...冇志雲飯局...冇得再響tvb睇到佢...好可惜 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-5-18 02:14 AM
而家咪變咗做 BIG FOUR
不過都幾好睇啵
點解點咗蚊香都仲會俾蚊咬架
對腳仔俾佢咬咗六七撻都有呀
仲賤到咬埋腳指添呀
本來淨係點咗拜高
而家點埋欖菊添呀
仲要左右咁包圍住自己呀