返回列表 回復 發帖
甜甜柠柠 ... fls 今日没看到你, r u on holiday ....
fls125 發表於 2012-4-3 05:23 PM
鼻屎啊。。。。
Good Evening Good Morning Good Night Cafe
开饭拉 !

BeiDouChef 發表於 2012-4-3 05:32 PM
好唔掂喔,賣相唔靚。。。白篩篩,一丿丿。。。中拿咁高貴ge餐具。。。好貴咖?
All Cafe visitors
Good Evening Good Morning Good Night Cafe

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
好唔掂喔,賣相唔靚。。。白篩篩,一丿丿。。。中拿咁高貴ge餐具。。。好貴咖?
SweetLemon 發表於 2012-4-3 07:20 PM
这饮食集团 真的很厉害
第一代人马是从大排档 煮炒当做起的
过后到小餐厅 如今变大上市集团 豪华餐厅 18间以上分店 和 大排档饮食等
这饮食集团 真的很厉害
第一代人马是从大排档 煮炒当做起的
过后到小餐厅 如今变大上市集团 豪华餐厅 18间以上分店 和 大排档饮食等
BeiDouChef 發表於 2012-4-3 07:37 PM
揾有錢佬笨。。。
可能咯~
甜檸  
柠姐返黎啦
條骨都無佐lu
鼻屎啊。。。。
SweetLemon 發表於 2012-4-3 07:17 PM
甜甜柠柠 .... lama lama fls will
... 吹水區 sometime广东话 , sometime 客家话 , sometime 福建话 , sometime 马来话, sometime 普通话 ....
...  fls now very
╭♡☆放慢脚步 享受不一样的生活 °♡♥
sticky fish on meatloaf

Linm-0-n
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
听朝好似纽约人
條骨都無佐lu
no lin no tips
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
一於照買NY
一於照買NY
km8000 發表於 2012-4-3 09:43 AM