返回列表 回復 發帖
訓醒返嚟啦
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
Good afternoon Miss
Good afternoon everybody
miss 仲未浦頭..梗係攪點左
榴槤蛋撻 發表於 2010-5-20 09:35 AM
撻撻

miss可能去玩完 + 返屋企加追劇,
去咗瞓覺覺豬,到而家都瞓醒
Good afternoon Miss and all
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
撻撻

miss可能去玩完 + 返屋企加追劇,
去咗瞓覺覺豬,到而家都瞓醒
gonkong 發表於 2010-5-20 04:07 PM
hihi 工工G, 咁得閒既,唔使返工咩
出面落緊狗屎呀~希望大家唔好俾d雷聲嚇醒喇~~呵
calbee33 發表於 2010-5-20 04:00 AM
3仔 我係俾個鬧鐘嚇醒左架
morning all
四眼走粒仔 發表於 2010-5-20 08:06 AM
afternoon 走粒哥哥
morning miss everyone
榴槤蛋撻 發表於 2010-5-20 09:34 AM
helo 撻撻
訓醒返嚟啦
喵喵囡囡 發表於 2010-5-20 02:06 PM
hihi 喵喵 咦,妳都整左個橙色頭喎 我地好襯咁喎
Good afternoon class and 主任
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
Good afternoon Miss & Everyone
morning all
今朝你開檔走粒仔
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
morning all
尋日收到你個 SMS
多謝你關心呀
我真係冇帶遮呀
不過我約咗姨姨一齊整頭髮
叫咗佢帶遮
好彩由髮型屋去巴士站好近唧