返回列表 回復 發帖
今晚唔見飄飄...可能去左amigo 慶祝會...今日新聞見到有個女仔係觀塘法院拉哂banner
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
2500 頁
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
咁又唔好咁講...點解咁講呀...創世紀都好正o架...重播都掀起熱潮...氣勢強過烈火雄心同埋陀槍師姐o架...係出哂名重播都勁多人追嘅經典長劇...

羅嘉良啲歌我齊哂o架...天地豪情特別多歌...仲出過精選碟...曾幾何時 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-5-18 12:55 AM
創世紀當然好睇過烈火雄心陀鎗師姐
天地豪情嘅主題曲同插曲又真係幾好聽嘅
不過係羅家良唱得唔係咁好啫
飄飄*有冇去觀塘法院撐 amigo
榴槤蛋撻 發表於 2010-5-18 11:52 PM
佢冇事啦
唔知係咪中巴唔告佢呢
miss 你個low cut 都好'索'..最'正'梗係唔著啦..
榴槤蛋撻 發表於 2010-5-18 11:55 PM
係咪架
佢冇事啦
唔知係咪中巴唔告佢呢
Fian. 發表於 2010-5-19 01:25 AM
唔係喎 中巴仲喊住出法院
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
你又會咁記得...連我呢個電視精都唔記得佢叫細B...但反而好深刻記得佢響架私家車度強姦過蔡少芬...記得佢中文名有個宏字...英文名叫Kelvin
*柳飄飄* 發表於 2010-5-18 12:57 AM
我都唔記得佢叫細 B
不過都同妳一樣記得佢叫 Kelvin
good.evening.miss. ..&.everybody
小飛機 發表於 2010-5-19 12:05 AM
Night night 機機  
我都記得好後段先有佢...今晚至第三集咋...好期待tim
*柳飄飄* 發表於 2010-5-18 12:59 AM
呢套劇都成四五十集架
不過我記得本來套劇冇咁長架
係因為要頂亞視唔知乜鬼嘢
所以特登加長咗
到埋尾郭藹明個頭仲唔連戲
所以要戴假髮
創世紀... 創世紀 2....
榴槤蛋撻 發表於 2010-5-18 01:01 AM
創世紀 2 都好睇呀
因為有我最愛嘅古天樂
不過第一集好睇啲
hello 機機...\去左邊...成條街既人都卦住你
榴槤蛋撻 發表於 2010-5-19 12:06 AM
尤其是我
改卷改到呢度先
其實好早已經好鬼眼瞓
煲劇都煲到舂著咁滯