返回列表 回復 發帖
原來尋日都係你開檔
Fian. 發表於 2010-5-18 10:05 PM
THX MISS
我唔會叫人賭錢嗰喎
除咗姨姨
因為贏就好啫
輸就費事好似我累人咁啦
Fian. 發表於 2010-5-18 10:10 PM
我冇所謂既...如果輸又唔會賴任何人....

ANYWAY....冇所謂啦....都係一句0者
搵到喇唔該晒仲仲
擺低隻錶整嗰陣
發姣發 "凳" 又睇吓其他啲嘢
俾我昅中咗隻全鑽石面鑽石圈
K 白金鑽石帶嘅錶
個鑽石圈仲識轉架
承惠 $ 333000:onion2 ...
Fian. 發表於 2010-5-18 10:03 PM
我覺得做嫁妝既..機會好高
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
night night miss everyone
過一排換條短啲嘅
Fian. 發表於 2010-5-18 10:44 PM
miss 魅力是沒法擋. ..一吹雞 換look 個個都 跟
amigo單嘢結束之後...又到志雲大師壇嘢唔知幾時可以有結果...我都好期待同擔心...

唉...不過無論點都再冇陳總睇...冇志雲飯局...冇得再響tvb睇到佢...好可惜 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-5-18 02:14 AM
飄飄*有冇去觀塘法院撐 amigo
我未睇到你呢個post之前, 都有諗過o架喇, 到底係咪要搞搞佢呢, 不過轉look好花時間o架, 揀衫轉背景, 睇到眼都盲呀, 尤其揀衫, 真係花多眼亂, 呢套又鍾意嗰套又想要, 好嘥錢o架(雖然係tvb元啫)我個衣櫃之前都儲埋咗 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-5-17 07:22 PM
而家呢個 LOOK 好索
吊帶短裙露晒膊
性感迷人衣衫薄
白色長襪粉紅 DOTS
單眼微笑爆晒 WATT
橙色頭髮妙襯托
陽光普照 VERY HOT
月亮白雲也快樂
飄飄潮爆有觸角
睇嚟用心慢慢度
至有靚靚嘅收獲
MISS 見到都想學
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
吊帶短裙露晒膊
性感迷人衣衫薄
白色長襪粉紅 DOTS
單眼微笑爆晒 WALT
橙色頭髮妙襯托
月亮白雲也快樂{:2_1 ...
Fian. 發表於 2010-5-18 11:52 PM
miss 你個low cut 都好'索'..最'正'梗係唔著啦..
事關我星期六晚入咗屯門, 直至琴晚睇埋超級巨聲2先搭小巴返出嚟旺角, 嗰時都點幾鐘喇
miss妳掛住我呀
*柳飄飄* 發表於 2010-5-17 07:25 PM
成日都有掛住妳
至會咁樣嚟問起
得閒返去探屋企
氹吓父母笑開眉
good.evening.miss. ..&.everybody
good.evening.miss. ..&.everybody
小飛機 發表於 2010-5-19 12:05 AM
hello 機機...\去左邊...成條街既人都卦住你
仲仲..要唔要搞個廚師 look
榴槤蛋撻 發表於 2010-5-17 11:14 PM
呢個構思好新穎
撻撻今次好鬼醒
未知點樣先夠英
睇過仲仲整唔整
請問...咩叫唔係要快出年呢
*柳飄飄* 發表於 2010-5-18 12:38 AM
快啲到農曆新年啩
唔知有冇人會同我一樣追睇重播嘅天地豪情呢? 追看性拍得住創世紀o架...卡士又正...好睇過而家啲劇多多聲
*柳飄飄* 發表於 2010-5-18 12:41 AM
我都係超級電視迷妳話追唔追吖
呢套經典好劇嚟啦
仲拍紅咗張家輝添
我過到澳門喺 sauna 度都有追呀
呢套劇以前都好似睇過兩次定唔知三次
不過可惜得一個時間做
可能我而家習慣咗 Now 無線收費電視嘅模式
一日播六次
梗有段時間可以睇得番
除咗過咗澳門過夜啦
不過而家有時都 miss 咗母儀天下呀  
嗰部錄影機都大派用場喇
吊帶短裙露晒膊
性感迷人衣衫薄
白色長襪粉紅 DOTS
單眼微笑爆晒 WALT
橙色頭髮妙襯托
月亮白雲也快樂{:2_1 ...
Fian. 發表於 2010-5-18 11:52 PM
miss轉左新look,好索