返回列表 回復 發帖
飄飄,你換完衫未啊
真爱难求 發表於 18-5-2010 01:58
乜換完未又關妳事...仲要擺個咁嘅款出嚟
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
聽日 5月 18..飄飄* 會唔會 早d起身
榴槤蛋撻 發表於 18-5-2010 01:39
點為之早呢? 正路就唔會喇...不過好多時鬧鐘未響就會醒...醒嘅時候又唔知幾點...瞓得返先算啦

我都唔知幾點有結果睇...早起又唔代表有得睇...特登早起又冇得睇咪呻笨
乜換完未又關妳事...仲要擺個咁嘅款出嚟
*柳飄飄* 發表於 2010-5-18 02:03 AM
我見到你系咁轉款嘛。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
點為之早呢? 正路就唔會喇...不過好多時鬧鐘未響就會醒...醒嘅時候又唔知幾點...瞓得返先算啦

我都唔知幾點有結果睇...早起又唔代表有得睇...特登早起又冇得睇咪呻笨 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-5-18 02:06 AM
上芒睇
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
你呢鋪話法都唔見得有幾ok囉
*柳飄飄* 發表於 2010-5-18 02:02 AM
呢個look 好幼幼 喎
我見到你系咁轉款嘛。。。
真爱难求 發表於 18-5-2010 02:06
個過程係咁都冇計...但我冇係咁轉款喎...又要load page...掀去掀去...算快啦
上芒睇
榴槤蛋撻 發表於 18-5-2010 02:08
咁我都係諗住上網睇o架啫...不過唔知上咩網會有最快第一手又準確嘅消息
呢個look 好幼幼 喎
榴槤蛋撻 發表於 18-5-2010 02:09
幼幼係咩意思呀? 個icon想點?
個過程係咁都冇計...但我冇係咁轉款喎...又要load page...掀去掀去...算快啦
*柳飄飄* 發表於 2010-5-18 02:10 AM
下次你先試著上身,揀定咗先按保存咁就唔使掀黎掀去咯。。。
amigo單嘢結束之後...又到志雲大師壇嘢唔知幾時可以有結果...我都好期待同擔心...

唉...不過無論點都再冇陳總睇...冇志雲飯局...冇得再響tvb睇到佢...好可惜
話時話...白韻琹個八婆輸咗我都幾心涼...攻擊唔到人...毓民仲贏埋...哇哈哈
飄飄早抖
amigo單嘢結束之後...又到志雲大師壇嘢唔知幾時可以有結果...我都好期待同擔心...

唉...不過無論點都再冇陳總睇...冇志雲飯局...冇得再響tvb睇到佢...好可惜 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-5-18 02:14 AM
甘都好過陳鴻烈
下次你先試著上身,揀定咗先按保存咁就唔使掀黎掀去咯。。。
真爱难求 發表於 18-5-2010 02:13
我一早揀定哂試著好哂喇喎, 係forum個system咁煩之嘛, 著著吓又同人哋load咗個舊look, 唔係好快搞掂啦!
飄飄早抖
真爱难求 發表於 2010-5-18 02:18 AM
早抖 情情