返回列表 回復 發帖
梗係啦..雪梨揾番個親生仔...係甘叫細B..呀嘛..仲做到好偏心添
榴槤蛋撻 發表於 18-5-2010 01:15
咁雪梨一向都對陳錦鴻唔好o架啦...係咪真係執返嚟
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
咁雪梨一向都對陳錦鴻唔好o架啦...係咪真係執返嚟
*柳飄飄* 發表於 2010-5-18 01:26 AM
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
撻撻何解又會對天地豪情啲劇情咁記得嘅...仲記得咁detail tim...連我呢個超級電視劇精都自愧不如...我都係記得啲又唔記得啲咋
海味之後好似會俾人搞大肚
大家好快就會見到我個新頭像喇!
撻撻何解又會對天地豪情啲劇情咁記得嘅...仲記得咁detail tim...連我呢個超級電視劇精都自愧不如...我都係記得啲又唔記得啲咋
*柳飄飄* 發表於 2010-5-18 01:27 AM
因為當時佢系加拿大。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
*柳飄飄* 發表於 2010-5-18 01:27 AM
係加拿大煲 tvb
因為當時佢系加拿大。。
真爱难求 發表於 18-5-2010 01:30
突然殺出嚟做程咬金代言人...妳又會咁清楚知道當時佢響加拿大嘅

有詭異
大家好快就會見到我個新頭像喇!
*柳飄飄* 發表於 2010-5-18 01:28 AM
期待...總之唔係'恭喜發財'就ok
期待...總之唔係'恭喜發財'就ok
榴槤蛋撻 發表於 18-5-2010 01:34
恭喜發財有咩問題呢...恭喜發財唔好咩...好意頭呀...你話一見發財就唔好啫...有幾唔ok呀又
突然殺出嚟做程咬金代言人...妳又會咁清楚知道當時佢響加拿大嘅

有詭異
*柳飄飄* 發表於 2010-5-18 01:34 AM
撻撻。。自己講過架。。。
聽日 5月 18..飄飄* 會唔會 早d起身
恭喜發財有咩問題呢...恭喜發財唔好咩...好意頭呀...你話一見發財就唔好啫...有幾唔ok呀又
*柳飄飄* 發表於 2010-5-18 01:37 AM
你成個利是封甘咪唔ok...即係出面30+度..你仲著皮草..
飄飄,你換完衫未啊
你成個利是封甘咪唔ok...即係出面30+度..你仲著皮草..
榴槤蛋撻 發表於 18-5-2010 01:41
你呢鋪話法都唔見得有幾ok囉