返回列表 回復 發帖
飄飄*快d換啦..唔係要快出年啦
榴槤蛋撻 發表於 17-5-2010 23:13
請問...咩叫唔係要快出年呢
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
唔知有冇人會同我一樣追睇重播嘅天地豪情呢? 追看性拍得住創世紀o架...卡士又正...好睇過而家啲劇多多聲
請問...咩叫唔係要快出年呢
*柳飄飄* 發表於 2010-5-18 12:38 AM
唔係就要快出年..唔洗換啦
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
唔知有冇人會同我一樣追睇重播嘅天地豪情呢? 追看性拍得住創世紀o架...卡士又正...好睇過而家啲劇多多聲
*柳飄飄* 發表於 2010-5-18 12:41 AM
好過創世紀千萬倍啦...細B
嗰陣嘅海味真係正...唔知到第幾集會見到張家輝出現呢...不過最愛都係大頭文
嗰陣嘅海味真係正...唔知到第幾集會見到張家輝出現呢...不過最愛都係大頭文
*柳飄飄* 發表於 2010-5-18 12:46 AM
下半場..先有細B
唔係就要快出年..唔洗換啦
榴槤蛋撻 發表於 18-5-2010 00:45
家陣至五月咋噃
好過創世紀千萬倍啦...細B
榴槤蛋撻 發表於 18-5-2010 00:46
咁又唔好咁講...點解咁講呀...創世紀都好正o架...重播都掀起熱潮...氣勢強過烈火雄心同埋陀槍師姐o架...係出哂名重播都勁多人追嘅經典長劇...

羅嘉良啲歌我齊哂o架...天地豪情特別多歌...仲出過精選碟...曾幾何時都維持咗一大段時間我去親唱k都喪點佢嘅歌
下半場..先有細B
榴槤蛋撻 發表於 18-5-2010 00:47
你又會咁記得...連我呢個電視精都唔記得佢叫細B...但反而好深刻記得佢響架私家車度強姦過蔡少芬...記得佢中文名有個宏字...英文名叫Kelvin
我都記得好後段先有佢...今晚至第三集咋...好期待tim
咁又唔好咁講...點解咁講呀...創世紀都好正o架...重播都掀起熱潮...氣勢強過烈火雄心同埋陀槍師姐o架...係出哂名重播都勁多人追嘅經典長劇...

羅嘉良啲歌我齊哂o架...天地豪情特別多歌...仲出過精選碟...曾幾何時 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-5-18 12:55 AM
創世紀... 創世紀 2....
*柳飄飄* 發表於 2010-5-18 12:59 AM
黃日華都未出..邊有甘快有細B

羅嘉良啲歌我齊哂o架...天地豪情特別多歌...仲出過精選碟...曾幾何時 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-5-18 12:55 AM
創世紀咪得許文彪
*柳飄飄* 發表於 2010-5-18 12:59 AM
梗係啦..雪梨揾番個親生仔...係甘叫細B..呀嘛..仲做到好偏心添
創世紀咪得許文彪
榴槤蛋撻 發表於 18-5-2010 01:12
梗係唔係啦...葉榮添先最緊要 ...仲有馬志強...仲有秦沛同郭鋒呢
不過我好記得許文彪係俾馬志強粒消炎藥害死...之後亞強知道咗勁內疚...亞彪都係臨死先知錯想改返好...佢變質變奸嗰時幾精彩呀