返回列表 回復 發帖
我即刻比踢踢你

gonkong 發表於 2010-5-12 09:17 PM
.
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
good morning miss  , 今日我開檔
小飛機 發表於 2010-5-13 09:07 AM
開檔有錫錫
入黎打个招呼。。
ckhooi74 發表於 2010-5-13 09:09 AM
好耐冇見你喇可樂仔
我冇睇檔好耐lu
小飛機 發表於 2010-5-13 09:58 PM
咁你忙吖嘛
我咪同飄飄接更囉
大家好呀~~long time no see~~
calbee33 發表於 2010-5-14 09:54 AM
去鬼咗邊呀三仔
咁耐唔見好鬼掛住你呀
早晨 Tony
係咪上次你提嗰個呀
幾多號呀
恭喜晒喎
擺唔擺酒呀
Fian. 發表於 2010-5-15 11:07 AM
唔擺酒﹐一切從簡…
返嚟接更睇檔~

我又失業喇, 今晚last day, 又要再搵工, 又要更加死慳死抵節衣縮食, 冇錢開飯直至搵到工為止
*柳飄飄* 發表於 2010-5-15 01:02 AM
又唔做牙
邊日得閒請妳食飯吖
唔擺酒﹐一切從簡…
tony214 發表於 2010-5-15 11:15 AM
恭喜你搵到真愛呀
Good Morning Miss & Everyone
唔擺酒﹐一切從簡…
tony214 發表於 2010-5-15 11:15 AM
今晚西甲煞科
睇唔睇呀
Good Morning Miss & Everyone
夢遺大師 發表於 2010-5-15 11:19 AM
早晨夢夢
可唔可以幫我上網睇吓伯爵錶行維修部個地址呀
我隻伯爵較時間嗰粒的甩咗出嚟呀
又要整我幾千蚊呀
早晨夢夢
可唔可以幫我上網睇吓伯爵錶行維修部個地址呀
我隻伯爵較時間嗰粒的甩咗出嚟呀
又要整我幾千蚊呀
Fian. 發表於 2010-5-15 11:23 AM
Miss粒的冇甩咗出嚟嘛…
幫你搵咗三間,如下:
九龍半島酒店大堂L2 電話2311 1122 / 2722 1466
九龍尖沙咀廣東道2A 電話2301 2199 / 2301 1499
九龍圓方2020號店    電話2196 8406 / 2196 8435
今晚西甲煞科
睇唔睇呀
Fian. 發表於 2010-5-15 11:20 AM
原來係聽晚
今晚踢車仔
幫你搵咗三間,如下:
九龍半島酒店大堂L2 電話2311 1122 / 2722 1466
九龍尖沙咀廣東道2A 電話2301 2199 / 2301 1499
九龍圓方2020號店    電話2196  ...
夢遺大師 發表於 2010-5-15 11:36 AM
有冇甩到出嚟又同你有咩關係呢
都唔該晒你
幫你搵咗三間,如下:
九龍圓方2020號店    電話2196  ...
夢遺大師 發表於 2010-5-15 11:36 AM
圓方喺邊度嚟架