返回列表 回復 發帖
今日就
BeiDouChef 發表於 2015-11-3 12:48 PM
再戰明天sure win
可能近幾日會開返活動...我話可能 但不一定會...
要看我有沒有時間安排PS活動圖標...3229419
BeiDouChef 發表於 2015-11-3 01:01 PM

大廚得閒開返活動 啦
可能 但不一定會....  都係好消息黎呀

大廚開活動 一定要支持 !!
BB 個公仔幾得意哦
lhy92725 發表於 2015-11-3 12:26 PM
係厨師,免費得8-10個公仔!
系哦,有頂帽嘅哦
條骨都無佐lu
今日就
BeiDouChef 發表於 2015-11-3 12:48 PM
今日輸少少、赢就多多多、平常事…
4x1 (TVB 80,000,00x1.9x1.9x1.9x1.85)=TVB 1015,132,000
TVB 80,000,000x1.9=TVB 152,000,000
TVB 80,000,000x1.9=TVB 152,000,000
TVB 80,000,000x1.85=TVB 148,000,000
Tot ...
BeiDouChef 發表於 2015-11-3 12:46 PM
大厨、明白了…
可能近幾日會開返活動...我話可能 但不一定會...
要看我有沒有時間安排PS活動圖標...3229419
BeiDouChef 發表於 2015-11-3 01:01 PM
支持
大厨、明白了…
hungyu 發表於 2015-11-3 02:25 PM
串過關就是 x全部的賠率
比如2x1 TVB 200 過關
假如2場賠率都是1.9就是TVB 200x1.9x1.9就是了
[東12] 密爾沃基公鹿 [+1.5] 1.9 TVB 80,000,000
[西3] 奧克拉荷馬雷霆 [-1.5] 1.7 TVB 80,000,000
[西2] 明尼蘇達木狼 [-5.5] 1.85  TVB 80,000,000
[西4] 金州勇士 [-8.5] 1.8  TVB 80,000,000
[西1] 洛杉磯快艇 [-9.5] 2  TVB 80,000,000
5x1 TVB 80,000,000

slotnba         2 秒前         TVB 480000000 元                 積分轉出
比如今日 我買5x1沒過 我其它有中的有下注就會有
大廚得閒開返活動 啦  
可能 但不一定會....  都係好消息黎呀

大廚開活動 一定要支持 !!  ...
satoshi23 發表於 2015-11-3 01:18 PM
昨晚韓國同事提過下音樂頒獎
突然有新活動來臨
前面幾日都沒爬樓看看
我記得有來兄 Grace Ken yxx penny和一個叫jeff都有常來
沒回覆HALO返給大家真不好意思
串過關就是 x全部的賠率
比如2x1 TVB 200 過關
假如2場賠率都是1.9就是TVB 200x1.9x1.9就是了

比如今日 我買5x1沒過 我其它有中的有下注就會有
BeiDouChef 發表於 2015-11-3 02:33 PM
多謝大厨教導、受益不淺…
前面幾日都沒爬樓看看
我記得有來兄 Grace Ken yxx penny和一個叫jeff都有常來
BeiDouChef 發表於 2015-11-3 02:38 PM
客氣、心照…
昨晚韓國同事提過下音樂頒獎
突然有新活動來臨
BeiDouChef 發表於 2015-11-3 02:35 PM
有新活動 !!
有新活動 !!
satoshi23 發表於 2015-11-3 02:44 PM
12月在香港舉辦的
前面幾日都沒爬樓看看
BeiDouChef 發表於 2015-11-3 02:38 PM
唔緊要
大廚今日休息?