返回列表 回復 發帖
hello 玉樹臨風姣鬆啲 琴晚好大乳喎, 有冇濕身呀?
小飛機 發表於 2010-5-10 08:34 PM
我落咗街等等吓巴士先落大雨
出到旺角要去 OK 買咗把遮
有誰對我會認真~有誰對我會著緊

小飛機 發表於 2010-5-10 08:41 PM
miss出旺角有咩搞作呀?
我睇呢期都係帶遮出街穩陣喇
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
機機...係呀我今日day off...不過今朝瞓咗兩個零鐘咋
*柳飄飄* 發表於 2010-5-10 08:43 PM
做乜尋晚唔瞓呀
八方雲集 鍋貼水餃專賣店
1號餐  招牌鍋貼+湯品                26元/套
2號餐  韮菜鍋貼+湯品                26元/套
3號餐  招牌水餃+湯品                26元/套
4號餐  韮菜水餃+湯品                26元/套 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-5-10 09:01 PM
多謝妳咁詳盡嘅資料呀飄飄
睇到好想食添
coz我呢個週末積埋咗好多綜藝節目要煲嘛, 然後今日又鬼咁多嘢搞, 行程安排得好緊密, 陪完屋企人之後就自己去買開工鞋同埋交電話費, 又去咗行花園街齋睇冇買混吉返歸趕睇黃金三線劇, 夜啲又要洗衫洗嘢, 如果仲有多餘 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-5-10 09:11 PM
真係好忙喎
咁miss妳同姨姨過大海有冇軟鑊呀?
*柳飄飄* 發表於 2010-5-10 09:13 PM
嗰場我贏咗五萬幾
姨姨贏咗四千幾
嗰場我贏咗五萬幾
姨姨贏咗四千幾
Fian. 發表於 10-5-2010 21:56
收鑊又會爭咁遠嘅, 妳哋買咩呀? 不過我發覺miss妳都真係幾有賭運喎
真係好忙喎
Fian. 發表於 10-5-2010 21:54
miss有改卷就一定知點解我琴晚瞓咁少喇
miss出旺角有咩搞作呀?
我睇呢期都係帶遮出街穩陣喇
*柳飄飄* 發表於 2010-5-10 09:49 PM
尋晚姨姨個同事個女朋友生日出咗去唱 K
好好玩
玩到天光
以下係一則溫馨提示:

風濕腳話你知...呢輪出街最好擔遮...有雨遮雨...
尋晚姨姨個同事個女朋友生日出咗去唱 K
好好玩
玩到天光
Fian. 發表於 10-5-2010 22:03
我都好想去上音樂堂呀
收鑊又會爭咁遠嘅, 妳哋買咩呀? 不過我發覺miss妳都真係幾有賭運喎
*柳飄飄* 發表於 2010-5-10 09:58 PM
佢冇我賭得咁大吖嘛
我哋玩百家樂
有時都會輸架   
miss有改卷就一定知點解我琴晚瞓咁少喇
*柳飄飄* 發表於 2010-5-10 10:00 PM
咁今晚實好早眼瞓啦
以下係一則溫馨提示:

風濕腳話你知...呢輪出街最好擔遮...有雨遮雨...
*柳飄飄* 發表於 2010-5-10 10:05 PM
妳有風濕架咩