返回列表 回復 發帖
尋晚中條三串一
頭關國米半場得
半場主勝三比一
曼聯半場買佢得
主勝 "趙" 佢兩大粒
仲有尾關好心急
車仔讓球要三粒
半場已經入兩粒
韋根俾佢打到窒 ...
Fian. 發表於 2010-5-10 05:03 PM
good evening miss 恭喜晒啊~~~下之再贏多d
Good evening Miss and all
寇仲~ 發表於 2010-5-10 06:48 PM
hello 玉樹臨風姣鬆啲 琴晚好大乳喎, 有冇濕身呀?
睇掌上明珠...廣告時間做功課
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
睇掌上明珠...廣告時間做功課
*柳飄飄* 發表於 2010-5-10 08:35 PM
hello 飄飄 ~~~今日放假咩?
今朝我開檔
Fian. 發表於 2010-5-10 12:32 PM
hello 飄飄 ~~~今日放假咩?
小飛機 發表於 10-5-2010 20:36
機機...係呀我今日day off...不過今朝瞓咗兩個零鐘咋
機機...係呀我今日day off...不過今朝瞓咗兩個零鐘咋
*柳飄飄* 發表於 2010-5-10 08:43 PM
放假唔瞓晏d??? 我而家收工去食飯lu
八方雲集係食咩架
Fian. 發表於 10-5-2010 12:51
八方雲集 鍋貼水餃專賣店
1號餐  招牌鍋貼+湯品                26元/套
2號餐  韮菜鍋貼+湯品                26元/套
3號餐  招牌水餃+湯品                26元/套
4號餐  韮菜水餃+湯品                26元/套
5號餐  韓式辣味鍋貼+湯品          28元/套
6號餐  黃金咖喱鍋貼+湯品          28元/套
7號餐  韓式辣味水餃+湯品          28元/套
8號餐  黃金咖喱水餃+湯品          28元/套

湯品(四選一): 酸辣湯/粟米濃湯/魚丸湯/貢丸湯

*備註: 招牌=白菜豬肉  韮菜=韮菜豬肉  韓式辣味=泡菜豬肉  黃金咖喱=咖喱豬肉

每個套餐都有10隻水餃或者鍋貼, 加5蚊仲有大大杯冰凍豆漿tim, 夠豆味甜度又適中, 好夠凍

我就強烈推介韓式辣味同埋黃金咖喱, 兩款都勁鍾意食, 香口惹味, 所以多數去親都揀呢兩款嚟食
另外一個小貼士: 27蚊可以order另一款自選雙拼水餃同鍋貼套餐, 一樣有10隻, 即是每款5隻, 可以四選一配埋個湯, 雙拼套餐可以一次過試多樣口味嘛, 唔駛10隻都食一款咁齋同悶囉, 而且仲抵啲tim
佢個酸辣湯雖然有別於正宗上海式酸辣湯, 但都好足料o架, 好醒神開胃, 粟米湯都ok(唔會似飲罐頭湯)其餘兩款我就未試過喇
而家除咗水餃同鍋貼之外, 仲多咗好多嘢食
Night night class and 主任
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
放假唔瞓晏d??? 我而家收工去食飯lu
小飛機 發表於 10-5-2010 20:45
coz我呢個週末積埋咗好多綜藝節目要煲嘛, 然後今日又鬼咁多嘢搞, 行程安排得好緊密, 陪完屋企人之後就自己去買開工鞋同埋交電話費, 又去咗行花園街齋睇冇買混吉返歸趕睇黃金三線劇, 夜啲又要洗衫洗嘢, 如果仲有多餘精力就要執嘢同打掃, 忙過返工, 不過聽日就早收收七點
因為我星期一同姨姨過咗大海
miss 咗星期一嗰集
星期六佢一播播番四集
再唔睇就睇唔番架喇
Fian. 發表於 10-5-2010 12:54
咁miss妳同姨姨過大海有冇軟鑊呀?
洗白白
hello 玉樹臨風姣鬆啲 琴晚好大乳喎, 有冇濕身呀?
小飛機 發表於 10-5-2010 20:34
今朝至中午都姣大乳呀
不過擔......

遮咪唔會淋親囉...淋病...咗會傳染o架!  濕身......咪好sexy囉...嘩...若隱若現喎

*以上情景要加上著see through 配合*
恭喜 Miss 下次斬佢大刀D
寇仲~ 發表於 2010-5-10 06:48 PM
尋晚買好細咋嘛
不過全部中晒囉
贏咗六千幾
good evening miss 恭喜晒啊~~~下之再贏多d
小飛機 發表於 2010-5-10 08:33 PM
多謝你機機