返回列表 回復 發帖
八方雲集係食咩架
Fian. 發表於 2010-5-10 12:51 PM
食北京水餃,尚算ok
早晨夢夢
Fian. 發表於 2010-5-10 12:49 PM
Miss早上好,上週針完,好番好多嘛?
miss做乜眼瞓唔去瞓, 要捱眼瞓咁煲劇呢, 好辛苦啫
*柳飄飄* 發表於 2010-5-10 05:30 AM
因為我星期一同姨姨過咗大海
miss 咗星期一嗰集
星期六佢一播播番四集
再唔睇就睇唔番架喇
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
食北京水餃,尚算ok
夢遺大師 發表於 2010-5-10 12:53 PM
喺邊嚟架
尋晚同媽咪去咗邊度食飯呀
喺邊嚟架
尋晚同媽咪去咗邊度食飯呀
Fian. 發表於 2010-5-10 12:57 PM
十幾間分店,遍布港九,佐敦都有一間,你出開來可以帶你去試下!
Miss早上好,上週針完,好番好多嘛?
夢遺大師 發表於 2010-5-10 12:54 PM
好啲啲啦
不過唔係太明顯
但係上次針就唔痛囉
邊有得斷尾假
要我戒啤酒咪即係叫我戒飯
哈哈...多謝miss提供以上咁"實用"嘅生活資訊
蚊香呢家嘢, 我都n年冇點同見到lu, 以前跟父母住時就有, 嗰時好似都係用斑馬牌
正所謂: 天不怕 地不怕 只怕斑馬
以前有句咁嘅廣告slogan o架...好行吓...都算 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-5-10 05:33 AM
妳好勁呀
連呢句 slogan 都仲記得
我而家一覺得有蚊咬就即刻點蚊香架喇
妳睇吓我幾怕蚊
而家都點緊呀
所以話呢...都係嗰句...知我者都莫若miss也
*柳飄飄* 發表於 2010-5-10 05:35 AM
我同妳夾吖嘛
係呢荃家福祿壽妳最鍾意邊個呀
呀~~
仲要買返對新嘅開工鞋, coz已經捱唔住喇, 爛咗好耐一直唔捨得換過對新, 諗住著得就捱多排啦, 點知終於都certified...唉又要破財...但唔換唔得啦今次...一邊爛鞋底踭位...一邊鞋頭穿窿...入哂水...連公司隔離個 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-5-10 05:39 AM
爛成咁就冇得慳啦
下次買過對襟啲架囉
好啲啲啦
不過唔係太明顯
但係上次針就唔痛囉
邊有得斷尾假
要我戒啤酒咪即係叫我戒飯

Fian. 發表於 2010-5-10 02:14 PM
我諗叫Miss戒酒難過叫你戒飯就真…Miss不嬲想減磅都可以即時戒飯啦!
我諗叫Miss戒酒難過叫你戒飯就真…Miss不嬲想減磅都可以即時戒飯啦!
夢遺大師 發表於 2010-5-10 02:42 PM
冇錯
魅力 + 100
尋晚中條三串一
頭關國米半場得
半場主勝三比一
曼聯半場買佢得
主勝 "趙" 佢兩大粒
仲有尾關好心急
車仔讓球要三粒
半場已經入兩粒