返回列表 回復 發帖
我咪豎起晒囖~~~~隻指公~~~手指公呀
小飛機 發表於 9-5-2010 20:49
直樹舞子
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
係捱眼瞓煲劇
Fian. 發表於 9-5-2010 12:39
miss做乜眼瞓唔去瞓, 要捱眼瞓咁煲劇呢, 好辛苦啫
呢啲天氣仲有好 Q 多蚊添呀
呢兩晚都有俾蚊咬呀
我呢兩晚都點兩個蚊香先瞓呀
仲有欖菊牌蚊香係唔能得架
拜高就得  ...
Fian. 發表於 9-5-2010 02:21
哈哈...多謝miss提供以上咁"實用"嘅生活資訊
蚊香呢家嘢, 我都n年冇點同見到lu, 以前跟父母住時就有, 嗰時好似都係用斑馬牌
正所謂: 天不怕 地不怕 只怕斑馬
以前有句咁嘅廣告slogan o架...好行吓...都算經典o架!
因為佢同我都係電視精吖嘛
Fian. 發表於 9-5-2010 02:23
所以話呢...都係嗰句...知我者都莫若miss也
呀~~
仲要買返對新嘅開工鞋, coz已經捱唔住喇, 爛咗好耐一直唔捨得換過對新, 諗住著得就捱多排啦, 點知終於都certified...唉又要破財...但唔換唔得啦今次...一邊爛鞋底踭位...一邊鞋頭穿窿...入哂水...連公司隔離個補鞋伯伯都話叫我買過對好過...但我真係想慳啲嘛...著得咪著住先囉...如果補得返又可以捱多排
Good morning class and 主任
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
Good morning Miss and everyone,.....
Finally i am in Paris and having fun,.......
我淨係記得miss對大脾仔...其他乜都唔記得lu
小飛機 發表於 2010-5-9 08:39 PM
~~~
Good morning class and 主任
Fian. 發表於 2010-5-10 12:29 PM
今朝我開檔
Good morning Miss and everyone,.....
Finally i am in Paris and having fun,.......
Masterking 發表於 2010-5-10 12:29 PM
Good morning King King
喺巴黎玩咗幾多日呀
有冇勁 shopping 呀
玉樹臨風姣鬆啲...祝伯友母親節快樂...  

我今日都好想探下d母親,同佢慶祝一下喎但最後去在行街街...
小飛機 發表於 2010-5-9 08:44 PM
尋晚同媽咪去咗邊度食飯呀
Good Morning Miss & Everyone
hi all

呢兩日D POST去得好慢
四眼走粒仔 發表於 2010-5-9 10:01 PM
呢排日日都唔多功課啦
Good Morning Miss & Everyone
夢遺大師 發表於 2010-5-10 12:38 PM
早晨夢夢
我母親節要返工呀, 仲係十一粒鐘嗰隻, 所以陪唔到媽咪, 但係聽日就約咗父母出嚟, 皆因早前我老豆整爛咗自己副眼鏡一直未去配, 我就趁早兩日一知道星期一會day off就約佢哋出嚟, 實行要捉佢去配返副新嘅, coz旺角呢 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-5-10 05:27 AM
八方雲集係食咩架