返回列表 回復 發帖
唔知咁樣係咪算讚我呢呵
*柳飄飄* 發表於 2010-5-9 12:48 AM
我咪豎起晒囖~~~~隻指公~~~手指公呀

Good morning Miss and all
今日算唔算我開檔呢
寇仲~ 發表於 2010-5-9 06:17 AM
姣鬆啲開多d檔,好嘢
hello miss 仲仲 飄飄
榴槤蛋撻 發表於 2010-5-9 02:26 PM
哈哈~~~撻撻換左新衫
Good evening Miss & all bros
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
Good evening Miss
Good evening everybody
Good evening everybody
gonkong 發表於 2010-5-9 09:28 PM
Hello 工工
Hello 工工
主任 發表於 2010-5-9 09:30 PM
Hi 主任
hi all

呢兩日D POST去得好慢
過路~~~~
喵喵爱吃鱼鱼啊!!有鱼吃~~~~~`喵喵喵
night night miss everyone
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
night night miss everyone
榴槤蛋撻 發表於 2010-5-9 11:58 PM
Hello 撻撻
個頭像好 young 喎
Hello 撻撻
主任 發表於 2010-5-10 12:02 AM
summer 我通常都係甘..你都見過啦
Hello 撻撻
主任 發表於 2010-5-10 12:02 AM
I'm young man...
Morning 飄飄 妳返唔返屋企探媽咪呀
寇仲~ 發表於 9-5-2010 06:28
我母親節要返工呀, 仲係十一粒鐘嗰隻, 所以陪唔到媽咪, 但係聽日就約咗父母出嚟, 皆因早前我老豆整爛咗自己副眼鏡一直未去配, 我就趁早兩日一知道星期一會day off就約佢哋出嚟, 實行要捉佢去配返副新嘅, coz旺角呢邊選擇多, 價錢又實惠得多, 我又有相熟兼識做嘅好眼鏡sales, 唔駛俾人cap水(尤其港島區同地舖眼鏡舖呃錢到爆)我驚再唔捉佢去配, 佢都唔知拖到幾時先肯去配, 成鬼日戴住副眼鏡, 又肉酸又危險
今日行程就打算去配完眼鏡就食tea, maybe去酒樓飲下午茶, 平啲嘛, 如果佢哋肯留耐啲, 夜晚就帶佢哋去八方雲集食嘢, 又平又好味, 最緊要係飽肚吖嘛!
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰