返回列表 回復 發帖
好 坐下先a_a
有冇野食叫嫁a_a?
night night miss everyone
癌症,腫瘤,不用害怕..我們有緣相遇..希望可以幫到你~~
今晚一返到嚟就趕住煲劇
聽朝又要去拜山
夜晚要食母親節飯
聽朝要早起身
今日做 Gym 又做到好攰
要早啲瞓喇
其實都唔早啦
good night class and 主任
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
Good morning class and 主任
今朝我開檔
玉樹臨風姣鬆啲 , 金蕉姣大乳呀
小飛機 發表於 2010-5-7 06:41 PM
橫風橫雨行晒雷呀
嗰陣我都未瞓
Coming in the first time testing the water lor..
good after窿 miss
今朝我開檔
Fian. 發表於 2010-5-8 10:08 AM
miss 開檔 啜啜啜
Good.Evening.Miss.&.everybody
陳美詩 Macy
樣似後生咗啲嘅劉彩玉, 身材幾好, 所以香港麻甩都對佢唔會陌生, 稍作性感打扮, 啲人就會 係以前一個女子組合"女生宿舍"其中一員, 同組成員有梁靖琪Toby(而家都成日有拍劇, 係監製梁家樹之女) ...
*柳飄飄* 發表於 2010-5-5 12:03 AM
飄飄個娛樂檔案好勁呀,好詳細啊
飄飄個娛樂檔案好勁呀,好詳細啊
小飛機 發表於 2010-5-8 08:30 PM
I like 方妙娜...
evening miss everyone
我份人咪衰軟囉 無下次無下次
寇仲~ 發表於 2010-5-5 06:07 PM

咁大鑊
Fian. 發表於 2010-5-6 06:16 AM
笑爆了
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
細佬舖頭隔離嗰間應該叫譚仔記
佢仲好生意到喺對面開多咗一間
不過我以前同機機去過一次
但係就冇叫米線
食咗其他嘢
不過唔記得好唔好食
我諗應該冇乜特別啩:t ...
Fian. 發表於 2010-5-5 04:07 AM
果次好好食呀~~~因為同miss食...所以食咩都好好味