返回列表 回復 發帖
Hi hi 你好呀
Fian. 發表於 2010-5-6 06:29 AM
MISS你好
MISS你好
funsun2010 發表於 2010-5-6 11:04 AM
你又知我係 Miss 嘅
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
Good afternoon class and 主任
Goodbye class and 主任
Good evening Miss and all
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
Night night Miss & all bros
~我能抵抗一切, 除了誘惑~
我就淨係鍾意煲劇
唔鍾意打機
妳鍾意打機咁就真係唔會悶喎
Fian. 發表於 6-5-2010 06:18
我打機都係消閒之嘛...鋤吓dee...13張...麻雀...免費同免下載安裝嘅online game嚟
以前打game boy都係玩益智games多...手機java game都鍾意搵啲益智嘅玩...冇咁易厭...不過其實咁多年嚟我玩來玩去都係嗰啲
都唔係唔會悶o架...成日都好悶...又冇人陪我食飯去街...放假仲悶同攰過返工...又冇節目
想睇葉問2又搵唔到人陪
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
Night night class and 主任
我打機都係消閒之嘛...鋤吓dee...13張...麻雀...免費同免下載安裝嘅online game嚟
以前打game boy都係玩益智games多...手機java game都鍾意搵啲益智嘅玩...冇咁易厭...不過其實咁多年嚟我玩來玩去都係嗰啲
都唔係唔 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-5-7 01:18 AM
頭先去細佬舖頭搵佢哋去宵夜
原來嗰間真係譚仔雲南米線
平時都冇諗過幫襯佢
所以冇特別留意佢叫乜名
煲母儀天下
Good morning class and 主任
開完檔去瞓覺