返回列表 回復 發帖
咁咪三線劇都可以睇哂
寇仲~ 發表於 5-5-2010 17:58
原來除咗miss, 仲仲都咁了解我嘅
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
大家食咗晚飯未呀...我就收工後留響公司食埋先走...飽飽lu
其實都未有耐肚餓o架...不過食埋可以慳返餐嘛...唔駛夜啲自己落街買嘢食
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
各位你地好
Good morning class and 主任
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
今朝我開檔
我都好耐無食過啦,仲好唔好食呀
寇仲~ 發表於 2010-5-5 05:54 PM
都係一般啦
我覺得而家沙田大圍雞粥都係一般啦
火炭就直頭唔好食添啦
evening 俊朗不凡姣鬆D,依個時候你收得工未呀
寇仲~ 發表於 2010-5-5 05:56 PM
咁早梗係未啦
我份人咪衰軟囉 無下次無下次
寇仲~ 發表於 2010-5-5 06:07 PM
咁大鑊
我都係五點幾去瞓喎, 又係典咗一陣
係呀
都係miss最知我心意
實行由八點睇到十點半...可惜都睇唔切大廚出馬要等dl
除咗煲劇, 仲可以打機 ...
*柳飄飄* 發表於 2010-5-5 07:49 PM
我就淨係鍾意煲劇
唔鍾意打機
妳鍾意打機咁就真係唔會悶喎
大家食咗晚飯未呀...我就收工後留響公司食埋先走...飽飽lu
其實都未有耐肚餓o架...不過食埋可以慳返餐嘛...唔駛夜啲自己落街買嘢食
*柳飄飄* 發表於 2010-5-5 07:55 PM
公司包食咁就梗係食埋先走啦
尋晚我約咗兒時朋友喺屋企食飯
一齊去沙田一田買魚生生蠔
又買咗泰國虎蝦嚟豉油王
我第一次買呢隻蝦嚟食
非常爽甜彈牙
好食過大陸花竹蝦
同埋整黑椒牛柳粒
尋晚飲咗咖啡酒同 sake   
原來除咗miss, 仲仲都咁了解我嘅
*柳飄飄* 發表於 2010-5-5 07:51 PM
尋晚好瞓嗎
各位你地好
funsun2010 發表於 2010-5-5 09:45 PM
Hi hi 你好呀
MORNING ALL
MORNING ALL
四眼走粒仔 發表於 2010-5-6 08:05 AM
早晨走粒仔
瞓陣先