返回列表 回復 發帖
Good morning class and 主任
有誰對我會認真~有誰對我會著緊
morning miss , 今日我開檔
小飛機 發表於 2010-5-5 08:59 AM
Good morning 機機
今朝你開檔
miss早晨喎, 妳有冇瞓過o架? 瞓得好唔好呀? 我都幾乎天光先瞓, 而家又要去洗白白化妝返工, 一陣返12點, 今晚收7點
愛.回家 + 耀舞長安 + 心戰
miss早晨喎, 妳有冇瞓過o架? 瞓得好唔好呀? 我都幾乎天光先瞓, 而家又要去洗白白化妝返工, 一陣返12點, 今晚收7點
*柳飄飄* 發表於 2010-5-5 10:24 AM
飄飄早晨呀
尋晚五點零鐘去瞓覺
不過都典咗一陣先瞓得著
但係都瞓得冧
咁今晚收早咪可以早啲返屋企煲劇囉
Goodbye class and 主任
對不起 for what
Fian. 發表於 2010-5-4 10:02 PM
for應承咗今週幫你搞,但而家搞唔到囉…Sorry
GHood evening Miss and all
棄我去者 昨日之日不可留  亂我心者今日之日多煩憂
其實我今晚係冇食晚飯餓到等我細佬收工嚟接我囉
都係去大圍食雞粥咋嘛
Fian. 發表於 2010-5-5 04:09 AM
我都好耐無食過啦,仲好唔好食呀
morning everybody
小飛機 發表於 2010-5-5 08:59 AM
evening 俊朗不凡姣鬆D,依個時候你收得工未呀
*柳飄飄* 發表於 2010-5-5 10:24 AM
咁咪三線劇都可以睇哂
for應承咗今週幫你搞,但而家搞唔到囉…Sorry
夢遺大師 發表於 2010-5-5 05:14 PM
哦~夢夢 甩大牙呀你
咁底諗 梗係超索頂嘞
主任 發表於 2010-5-4 08:42 PM
我份人咪衰心軟囉 無下次無下次
我份人咪衰心軟囉 無下次無下次