返回列表 回復 發帖
我這裡受歡迎的強國機品牌OnePlus
Pedestrian_A 發表於 2015-7-8 03:53 PM
我未聽過呢只牌子嘅
條骨都無佐lu
我吾知旅行團會吾會帶你地去買野哦
或者有D景點吾知系米包曬你門票
老實講,我無咩出外旅行的經驗
我唯一自己出錢去過的地方是香港同澳門
而果邊基本上都朋友在,而且可以碌卡的 ...
lhy92725 發表於 2015-7-8 01:59 PM
旅行團那年我現時太太去看世博被強迫購物
KK小心!
我依個團包冇陷阱,其實係HP包嘅點會有陷阱啊之前我去巴厘島都係HP包嘅吃好住好玩好,得私人消費需要用到錢嗻
tvbkk123 發表於 2015-7-8 02:31 PM
HP tablet常常需要restart否則無聲
我未聽過呢只牌子嘅
lhy92725 發表於 2015-7-8 04:03 PM
OnePlus One

OnePlus Two
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
你吾講我真系吾識呢只牌子添
條骨都無佐lu
你吾講我真系吾識呢只牌子添
lhy92725 發表於 2015-7-8 04:18 PM
可能只是在北美銷售
我見網上有報價嘅,應該有得賣
不過我無關注到,因為其實國產牌子真是好多好多
條骨都無佐lu
Google Nexus 6 之前 $150折扣所以我買了
呢只國內就真系無啦
條骨都無佐lu
帶5100人民幣差不多
Pedestrian_A 發表於 2015-7-8 03:59 PM
5日4夜用5100人民币当我印銀紙啊
不是所有穆斯林是恐怖分子,但是所有恐怖分子是穆斯林
黎呢度要同KK打招呼呀
lhy92725 發表於 2015-7-8 04:03 PM
冇所謂,出現就得啦
找周小姐
旅行團那年我現時太太去看世博被強迫購物
KK小心!
Pedestrian_A 發表於 2015-7-8 04:03 PM
依樣我都聽唔少,簡單d講唔俾佢捉就得啦
HP tablet常常需要restart否則無聲
Pedestrian_A 發表於 2015-7-8 04:05 PM
HP出名notebook同desktop&printer,你走去買table
我都想買返部notebook,吾知咩型號比較有性價比呢
條骨都無佐lu